You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Journalistisk & Fotografi i Rumænien

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Rumænien

  • Placering: Brasov
  • Projekttype: Trykte medier
  • Rolle: At lære om og hjælpe med at udgive et lokalt kulturmagasin
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Unge lokale rumænere gennemlæser tekst på journalistprojekt i Brasov

Hvis der er en journalist gemt i maven på dig, og du har lyst til at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, er vores journalistiske Ungdomsprojekt i Rumænien lige noget for dig!

På vores journalistikprojekt i Rumænien for unge frivillige med en skarp pen kan du prøve kræfter med journalistikkens verden. Sammen med jævnaldrende frivillige arbejder du på magasinet ”The Village”, som er på engelsk og rumænsk, og som henvender sig både til rumænerne og indbyggere fra andre lande.

Prøv hverdagen som journalist af

Som journalist på vores ungdomsprojekt vil du arbejde på artikler med lokalt fokus, og din redaktør vil stå klar med hjælp og vejledning.

Du kan være med til at lave interviews, anmelde begivenheder, skrive reportager og tage billeder. Du arbejder sammen med lokale journalister, og du har således god støtte under dit arbejde.

Bo med andre unge frivillige

Du bor hos en lokal værtsfamilie i Brasov, og under dit ophold vil du altid være i nærheden af andre frivillige og vores lokale personale. Vores erfarne personale står døgnet rundt klar med hjælp og vejledning, hvis du skulle få behov for det.

Du kan forvente spændende udflugter i din fritid i løbet af dit ophold sammen med dine nye venner fra hele verden. Du kan for eksempel besøge en fantastisk flot kirke, som UNESCO har vurderet at være bevaringsværdig, ligesom at du kan besøge en traditionel rumænsk landsby.

Vi garanterer, at du vender tilbage til Danmark med en masse uforglemmelige oplevelser i rygsækken - og en interessant erfaring til CV'et.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲