You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Hvad er et ungdomsprojekt?

Ungdomsprojekter er korte projekter specielt tilrettelagt til 15-18-årige, som ønsker at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet. Tilbage i 2004 startede vi med at arrangere disse ungdomsprojekter for unge, som ønskede at rejse med en gruppe til udlandet.

Resultatet er, at vi i dag har mere end 50 ungdomsprojekter, der engagerer over 1000 unge frivillige hvert år på projekter i Afrika, Asien, Østeuropa, Latinamerika og i det sydlige Stillehav.

Vores projekter med frivilligt arbejde for unge er struktureret anderledes end vores regulære projekter, idet vi tager særligt hensyn til, at de unge ofte ikke har rejst før, samt at det måske er første gang, de skal ud og stå på egne ben i udlandet.

Fleksibilitet

Hvis de unge på ungdomsprojekterne ønsker at forlænge deres ophold, kan de arbejde videre på et af vores regulære projekter. På disse projekter vil den unge have mere frihed på projektet og i fritiden, i og med du selv skal arrangere dine fritidsoplevelser. Husk på, at du stadig er en del af et sammenhold af frivillige, selvom I måske arbejder på forskellige projekter.

Sikkerhed og støtte fra lokale Projects Abroad-ansatte

Vi ved, at de unge frivillige har brug for struktur, et sikkert læringsmiljø og støtte fra kvalificeret personale. Med dette in mente har vi tilrettelagt ungdomsprojekterne, så de unge frivillige har et fuldt og meningsfyldt program fra start til slut.

Mens du er på projektet, er du sammen med vores lokale, professionelle personale. I løbet af ugen arbejder du side om side med medarbejdere fra Projects Abroad. Om aftenen og i weekenderne kan I, sammen med vores personale, opleve landets kultur gennem events og aktiviteter.

Du er aldrig alene på et ungdomsprojekt. Efter en travl arbejdsdag tager I hjem til jeres værtsfamilier, hvor I er indkvarteret i grupper af to eller flere hos en værtsfamilie. På enkelte projekter bor frivillige sammen i en lejlighed eller på et hostel.

Frivillige på ungdomsprojekterne har altid mindst en bofælle, som er af samme køn og nogenlunde jævnaldrende, og du har dermed altid nogen at hygge dig med.

Grupperejse med andre unge

Glæd dig til at møde andre unge fra hele verden. Ungdomsprojekterne er for 15-18-årige frivillige fra hele verden. Du vil få nye venner og lære om deres kultur såvel som kulturen i det land, som du rejser til.

Ofte består en gruppe af unge på ungdomsprojekterne af 15 frivillige fra 5-10 forskellige lande. Ved at arbejde sammen med andre frivillige unge fra hele verden kommer du hjem fra et ungdomsprojekt med mange nye venskaber fra hele verden i bagagen.

Ungdomsprojekterne har faste startdatoer, så du starter og slutter på dit projekt på samme tid som resten af din gruppe. Ungdomsprojekterne har en varighed af 2-4 uger afhængigt af projektkategori og land.

Rejsen til destinationen

Frivillige på ungdomsprojekter skal selv ankomme til destinationen, og du bliver dermed ikke sendt af sted med en gruppe fra Danmark. Vores lokale personale møder dig i lufthavnen på destinationen og sørger for, at du kommer trygt videre til Projects Abroads kontor for at møde de andre unge frivillige.

Flybilletterne er ikke inkluderet i projektprisen, og det er helt op til dig, om du vil have vores Travelteam til at booke billetter for dig, eller om du selv vil gøre det. Vi henter dig i lufthavnen uanset hvad.

Hvad er inkluderet i projektprisen?

På selve destinationen inkluderer din projektpris, at du selvfølgelig arbejder på et bæredygtigt og værdifuldt projekt. Du får kost og logi, en omfattende rejse-, syge-, og ansvarsforsikring, transport til og fra lufthavnen på destinationen, transport til og fra projektet, kulturelle oplevelser og udflugter i hele projektperioden og støtte fra vores dygtige, lokale medarbejdere fra start til slut.

Inden afrejse får du en personlig hjemmeside med en masse god information. Du får ligeledes en fast kontaktperson fra Projects Abroad, som vil hjælpe dig med forberedelserne, f.eks. til visum og besvare alle dine spørgsmål.

Når du er kommet hjem efter nogle gode og oplevelsesrige uger, får du dokumentation på dit frivillige arbejde, som du kan vedlægge til en eventuel studie- eller jobansøgning.

Når du laver frivilligt arbejde for unge med Projects Abroad, kan du være sikker på, at du rejser med en professionel organisation med mere end 20 års erfaring.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲