You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Argentina

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Humanitært arbejde & Spansk

  • Placering: Cordoba
  • Projekttype: Børnehaver og dagcentre
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og modtage spanskundervisning
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillig fra Projects Abroad underviser og leger med børn i Argentina

Vil du lære spansk og samtidig gøre en kæmpe forskel for dine medmennesker? På dette ungdomsprojekt i Cordoba i Argentina kan du kombinere humanitært arbejde med undervisning i spansk. 

Humanitært arbejde for unge i udlandet

På projektet arbejder du og din gruppe med udsatte børn i dagscentre og institutioner. Børnene kommer typisk fra fattige familier uden mange ressourcer.

Sammen med de andre frivillige vil I arrangere og udføre læringsaktiviteter med børnene, spille, dyrke sport, lege og selvfølgelig give dem opmærksomhed og omsorg.

Du er et sjovt og kærligt afbræk i en til tider barsk hverdag, og du vil uden tvivl være populær blandt børnene fra første dag.

Lær spansk og bo med andre unge frivillige

Du vil derudover hver dag få to timers spanskundervisning, og undervisningen tilpasses dit niveau, så du får det optimale ud af kurset i løbet af din tid som ungdomsfrivillig i Argentina.

Du vil bo sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie, som vil give dig en god introduktion til de argentinske traditioner. Vores lokale personale arrangerer sociale aktiviteter for de frivillige, og du vil altid kunne komme i kontakt med andre frivillige eller vores ansatte. 

Vores lokale personale arrangerer sociale og kulturelle aktiviteter for dig i fritiden, så du får mest muligt ud af dit ophold. I weekenden kan du således tage på udflugter og besøge tradionelle bjerglandsbyer med dine nye venner fra hele verden. Glæd dig til et spændende ophold i smukke Argentina!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲