You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Naturbevaring på Galapagos

Oversigt
Projektoversigt

Ungdomsprojekt på Galapagos i Ecuador

Forår
2 uger
  • Søndag 01. marts 2020 - Lørdag 14. marts 2020

  • Placering: San Cristobal
  • Projekttype: Nationalpark og børnehave
  • Rolle: At hjælpe med naturbeskyttelse og at undervise børn i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Fælleshus

Frivillig på humanitært projekt i Ecuador

Ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15 og 18 år.

Vil du lave frivilligt arbejde for unge i udlandet i nogle af de flotteste omgivelser, man kan forestille sig?

Så rejs til de fantastiske Galapagos-øer og få en oplevelse for livet! Galapagos byder på smukke udsigter, og øerne er verdensberømte for deres rige plante- og dyreliv.

Sammen med en gruppe af jævnaldrende unge frivillige fra hele verden udforsker du Galapagos, og du kan glæde dig til at vende hjem til Danmark med store oplevelser og nye venskaber i kufferten.

Gør en forskel for mennesker og natur

På vores Ungdomsprojektet arbejder du på et humanitært projekt og med naturbevaring. Når du arbejder med naturbevaring, vil du og din gruppe arbejde i Galapagos Nationalpark. Her hjælper I til med forskellige opgaver inden for naturbevaring. Det kan f.eks. være genetablering af habitat, monitorering af søløver, fugleobservation, oprydning på strande og oplysningsarbejde.

Frivillig på humanitært projekt i Ecuador

De humanitære arbejdsopgaver for unge frivillige vil foregå på en lejrskole for lokale børn i byen Puerto Baquerizo Moreno. Her hjælper du til med engelskundervisning, hvor du arrangere sjove læringsaktiviteter for de lokale børn og unge. En indsats, som både lejrens personale og lejrdeltagerne vil sætte stor pris på.

Bo med andre unge frivillige

På hele rejsen vil du bo på Galapagos-øerne sammen med dine medfrivillige fra hele verden i et fælleshus. Glæd dig til at få nye venner!

Vores lokale personale er altid tæt på, og døgnet rundt står de klar til at give støtte og rådgivning, hvis det skulle blive nødvendigt. De arrangerer desuden forskellige sociale aktiviteter for dig og de andre unge i fritiden, og i weekenden kan du glæde dig til at besøge nogle af de lige så smukke naboøer.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲