You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Sydafrika

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Sydafrika

  • Placering: Cape Town
  • Projekttype: Daginstitutioner
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og med praktiske opgaver på projektet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillig på Muizenberg stranden i Cape Town

Vil du bruge to uger på at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du gør en forskel for sydafrikanske børn? Hvis ja, så har vi her projektet for dig.

Vores humanitære Ungdomsprojekt foregår i Cape Town, hvor du sammen med andre jævnaldrende frivillige arbejder med børn fra fattige områder.

Dine frivillige hænder gør en forskel

Du og dine medfrivillige fra hele verden arbejder i daginstitutioner i fattige kvarterer, hvor I hjælper det lokale personale med de daglige arbejdsopgaver. Især basale undervisningsaktiviteter, lege med fokus på læring og læsning og forskellige udviklingsaktiviteter. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke aktiviteter du kan lave, og børnene vil sætte stor pris på dine kreative indspark.

Du hjælper også til med mere praktisk arbejde såsom at hjælpe til i et suppekøkken, hvor du laver gratis mad til hjemløse eller hjælper til med at forbedre de fysiske rammer hos en lokal partner. Det kan være ved at male eller renovere bygninger.

Bo med andre unge frivillige

Sammen med andre frivillige bor du hos lokale værtsfamilier, som giver jer en god introduktion til Sydafrikas spændende kultur. Vores lokale personale er aldrig langt væk og står klar døgnet rundt med hjælp og støtte, hvis det bliver nødvendigt.

Projects Abroad-personalet arrangerer desuden forskellige sociale aktiviteter for dig og dine nye venner. Du kan for eksempel gå en tur på Taffelbjerget, besøge Robben Island, besøge en township og et lokalt marked.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲