You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Sri Lanka

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Sri Lanka

Vinter
2 uger
  • Søndag 01. december 2019 - Lørdag 14. december 2019

  • Placering: Negombo, Moratuwa, Panadura, Wadduwa, Kalutara, Mathugama og Kolonnawa
  • Projekttype: Børnehave, daginstitution
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og med praktiske opgaver på projektet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Frivillig og barn på humanitært projekt i Sri Lanka

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Vores humanitære ungdomsprojekter i Sri Lanka foregår i en række byer på den sydvestlige kyst. Sammen med andre frivillige vil du udforske og nyde godt af Sri Lankas store gæstfrihed.

Du og dine jævnaldrende frivillige på ungdomsprojektet arbejder sammen i daginstitutioner og børnehaver. Opgaverne vil variere, men fælles for projekterne er, at børnene skal have omsorg og opmærksomhed. Jeres frivillige arbejde kommer til at bestå af at passe børnene, lave basal undervisning, tegne, lege, spille og hvad I ellers kan finde på.

Du deltager også i praktisk arbejde, idet du er med til at forbedre børnenes fysiske rammer. Det kan for eksempel være ved at male væggene, sætte nye vinduer i, reparere en legeplads eller hvad stedet nu har brug for. Din arbejdsindsats vil være synlig længe efter du er rejst tilbage til Danmark igen.

En af mødrene kom hen til os, og takkede af hele hendes hjerte. Og så begyndte tårerne at trille ned af hendes kinder. Hun forklarede, hvordan hendes barn hver dag var kommet hjem fra skole i disse to uger, glad, smilende og stolt.
Signe, ungdomsfrivillig

Bo med andre unge frivillige

Du vil bo hos en lokal værtsfamilie sammen med andre frivillige, og I vil således opleve den srilankanske kultur på nærmeste hold. Vores lokale personale står altid klar med støtte og gode råd.

I weekenden arrangerer vi en tur til nogle af Sri Lankas smukke, historiske monumenter eller en udflugt til en af de mange flotte sandstrande.

Frivillige, som arbejder på ungdomsprojektet i fire uger, kan se frem til flere udflugter og aktiviteter i weekenderne, f.eks. en tur til Galle, Unuwatuna Strand, lokale markeder og meget mere.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲