You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Senegal

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Senegal

  • Placering: St. Louis
  • Projekttype: Børnehave eller center for gadebørn
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og med praktiske opgaver på projektet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillig sammen med børn og lærere fra børnehave i Senegal

Lav frivilligt arbejde for unge på vores humanitære projekt i Senegal og vær med til at gøre en stor forskel for senegalesiske børn!

Vi har base i St. Louis i det nordlige Senegal, og her kan du opleve Senegals kultur på tæt hold gennem dit arbejde som ung frivillig. Sammen med dine jævnaldrende medfrivillige kommer du til at opleve gæstfriheden fra Senegals indbyggere, imens du gør en indsats for lokalsamfundet.

Leg, undervisning og praktisk arbejde

Vores humanitære Ungdomsprojekt i Senegal har to elementer og består således af både arbejde med børn og praktisk arbejde. Sammen med de øvrige ungdomsfrivillige, heriblandt fra vores "Ungdomsprojekt med Humanitært arbejde og fransk i Senegal", arbejder du på et af vores dagscentre eller i en børnehave, hvor du gennem din frivillige indsats hjælper det faste personale med at drage omsorg for børnene. Du er med til lave basal undervisning, og din fornemste opgave er at give børnene omsorg og opmærksomhed.

Du hjælper også til med praktisk arbejde, i det vores unge frivillige hjælper med at forbedre børnenes fysiske rammer. Det kan for eksempel være ved at male lokalerne, renovere en legeplads eller hvad stedet nu lige har behov for. Din arbejdsindsats vil være synlig længe efter, at du er rejst tilbage til Danmark igen.

Bo med andre unge frivillige

I Senegal bor du sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie, som vil sørge for at I har det trygt og godt under hele jeres ophold. Vores lokale personale er hele tiden i nærheden med støtte og gode råd, hvis du skulle få behov for det.

I weekenden kan du sammen med dine nye venner fra hele verden besøge St. Louis’ historiske steder. Vores lokale personale arrangerer også sociale aktiviteter såsom tromme- og danselektioner samt fællesmiddage på lokale restauranter.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲