You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Nepal

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Nepal

Vinter
2 uger
  • Søndag 08. december 2019 - Lørdag 21. december 2019
  • Søndag 05. januar 2020 - Lørdag 18. januar 2020

  • Placering: Kathmandu
  • Projekttype: Skoler og daginstitutioner
  • Rolle: At hjælpe med at undervise mindre børn og lavpraktiske opgaver
  • Indkvartering: Hotel

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Vores humanitære ungdomsprojekt i Nepal foregår i Kathmandu-dalen, som rummer mange historiske templer og viser landets kulturelle rigdom. Du oplever gennem dit arbejde som ung frivillig Nepals indbyggere på nærmeste hold, og du vil rejse hjem med en stor oplevelse i bagagen.

Spred smil i en barsk hverdag

Sammen med de andre frivillige på ungdomsprojektet arbejder du på et dagscenter eller en skole. Om formiddagen hjælper I med at renovere de fysiske omgivelser. I kan for eksempel være med til at male væggene, bygge en legeplads, reparere vinduer eller hvad der nu lige er brug for. Din arbejdsindsats vil være synlig længe efter du er rejst tilbage til Danmark igen.

Om eftermiddagen tilbringer du tid sammen med børnene på stedet. I laver forskellige aktiviteter såsom lege, spil, basal undervisning, sport eller besøger andre lokale partnere. De frivillige giver børnene et kærkomment afbræk og er kilder til en spændende form for kulturudveksling.

Bo med andre unge frivillige

De unge frivillige bor sammen på et hostel i Kathmandu, som også fungerer som base for Projects Abroad Nepal, hvor en koordinator fra Projects Abroad vil være til rådighed og tjekke op på de frivillige dagligt. 

I weekenden arrangerer vi en udflugt til de lokale markeder og gamle templer. Det kan også være en mulighed at cykle rundt i bjergene omkring Kathmandu eller besøge det store smukke naturreservat i Chitwan Nationalpark.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲