You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Mongoliet

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Mongoliet

  • Placering: Ulan Bator
  • Projekttype: Daginstitutioner
  • Rolle: At lave sjove læringsaktiviteter med børnene
  • Indkvartering: Hostel eller hotel

Ung frivillig underviser i engelsk i Mongoliet

Vores ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15 og 18 år.

Vil du bruge to uger på at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du gør en forskel for nogle af Asiens børn?

På dette ungdomsprojekt for 15-18-årige har du muligheden for at forbedre forholdene for barn i Mongoliets hovedstad, Ulan Bator.

Leg og lær med børnene

Du vil sammen med dine jævnaldrende kammerater fra hele verden arbejde på et af de lokale dagscentre, hvor du hjælper til med praktiske opgaver og undervisning. Du kommer blandt andet til at undervise i engelsk, lege og arrangere sportsaktiviteter med børnene som en del af dit frivillige ungdomsarbejde.

Du vil også hjælpe til med at tage hånd om de yngste børn. Din tid og omsorg vil blive værdsat meget af både børnene og personalet!

Bo med andre unge frivillige

Du kommer til at bo sammen med andre unge frivillige fra hele verden, så du kan se frem til nogle rigtig sjove uger. Vores lokale personale er aldrig langt væk, og de står klar med råd og vejledning døgnet rundt, hvis det skulle blive nødvendigt.

I weekenden er der arrangeret en tur til nationalparken, Terelj, hvor du kan se vilde heste og ride på kameler. Landskabet og udsigten her er fantastisk. Du vil også opleve et traditionelt mongolsk grillmåltid, hvor du møder alle de andre frivillige og lokalt ansatte på tværs af projekter.

Det bliver to uger, du aldrig vil glemme!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲