You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Frivilligt arbejde for unge i Marokko

  • Placering: Rabat
  • Projekttype: Daginstitutioner
  • Rolle: At hjælpe med sjove læringsaktiviteter for børn
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Grupperejse til Marokko

Kunne du tænke dig at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du er med til at gøre dagen sjovere for børn i et udviklingsland? Så er vores Ungdomsprojekt i Marokko lige sagen for dig.

Selvom Marokko geografisk er tættere på Europa, har landet kulturelt, politisk og økonomisk mere tilfælles med de mellemøstlige lande. Det officielle sprog er arabisk, imens fransk er det næstmest udbredte sprog.

Giv lokale børn en sjovere hverdag

På vores ungdomsprojekt i Marokko arbejder du som ung frivillig sammen med dine jævnaldrende medfrivillige på en række arbejdsopgaver på et af dagscentrene i Rabat. Du er for eksempel med til at lege med børnene og arrangere sjove læringsaktiviteter og basal undervisning.

Du vil også have mulighed for at prøve kræfter med traditionelt marokkansk håndværk. Det marokkanske køkken er lækkert, og du kan være med hele vejen fra indkøb af råvarer på de lokale markeder til tilberedning til fællesspisning ved middagsbordet.

Bo med andre unge frivillige

Du bor hos værtsfamilie som taler arabisk eller fransk, og du kan se frem til en grundig introduktion til den marokkanske livsstil. Vores lokale personale er aldrig langt væk og står altid klar med støtte og gode råd, hvis du skulle få brug for det.

I weekenden arranger vores personale en tur for alle frivillige, hvor du besøger nogle af Rabats mange historiske og smukke steder.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲