You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Kina

  • Placering: Chengdu
  • Projekttype: Daginstitutioner og centre for handicappede børn
  • Rolle: At lave sjove læringsaktiviteter med børnene og hjælpe til med forbedringer af bygningerne
  • Indkvartering: Hostel eller lejlighed

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Ungdomsprojekt i Kina

Synes du også, at alle børn har ret til masser af opmærksomhed og en sjov hverdag, og drømmer du om at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet? Så tag med os til Kina og spred glæde i kinesiske børns hverdag!

Oplev den forrygende udvikling i Kina på vores ungdomsprojekt i Chengdu. Du og de øvrige unge frivillige arbejder på et af vore humanitære projekter i Chengdu, som er en by, der illustrerer både de traditionelle og moderne aspekter af det storslåede Kina.

Frivillige unge gør børnelivet mere spændende

Som ung frivillig arbejder du med børn og unge på et af vore humanitære projekter. Arbejdsopgaverne består i at underholde børnene, drage omsorg for dem, give dem basal undervisning og i generelt at gøre deres hverdag mere spændende.

Du bør også forvente praktiske opgaver såsom at forbedre de fysiske rammer ved at male, renovere og dekorere vægge på projektet. Din tid og energi vil være en støtte for det lokale personale, og din blotte tilstedeværelse vil børnene finde meget spændende.

Bo med andre unge frivillige

Du og de øvrige frivillige fra hele verden bor sammen i en af vore lejligheder - du får derfor rig mulighed for at hygge dig med dine nye venner. Vores lokale personale er hele tiden i nærheden, og du kan altid få fat på dem, hvis du har brug for dem.

I weekenden besøger du et center for pandaer. Du kan også gå op til Quihcheng-bjerget, Leshans kæmpe Buddha, besøge Jiang Yan vandprojektet eller opleve Chengdus øvrige seværdigheder.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲