You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Kenya

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Kenya

Vinter
2 uger
  • Søndag 08. december 2019 - Lørdag 21. december 2019

  • Placering: Nanuyki
  • Projekttype: Daginstitutioner
  • Rolle: At hjælpe med at arrangere læringsaktiviteter for børn og udføre forbedringer i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores sommerprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Har du lyst til at lave frivilligt arbejde i udlandet og samtidig gøre en forskel for andre mennesker? Så tag med os til Kenya!

Vores ungdomsprojekt foregår i byen Nanyuki, som ligger 200 km nordøst for hovedstaden Nairobi. Du vil bruge dine to uger i Kenya på at arbejde med børnene og for børnene sammen med jævnaldrende entusiastiske frivillige fra hele verden.

Du vil arbejde med børnene på et dagscenter eller i en børnehave, hvor du vil være en stor hjælp for det faste – og ofte underbemandede – personale. Du hjælper som ung frivillig med til at give børnene basal undervisning, og så er du selvfølgelig med til at give dem aktiv hverdag i form af sjove spil og lege, sport og andre aktiviteter.

Ung frivillig og kenyanske børn har det sjovt

Vær med til at forbedre rammerne for kenyanske børn

Du arbejder som frivillig for børnene i den forstand, at du med det praktiske arbejde er med til at forbedre børnenes fysiske rammer. Det kan for eksempel være ved at renovere en legeplads, male vinduerne på stedet, anlægge en have eller hvad der nu må være behov for. Din arbejdsindsats som ung frivillig vil være synlig længe efter, du er rejst tilbage til Danmark igen.

Bo med andre unge frivillige

Du bor sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie, som vil gøre sit bedste for, at du har det godt og trygt under dit ophold i Kenya. Vores lokale ansatte står også klar døgnet rundt, så du altid kan få den nødvendige støtte.

I weekenden kan du tage på tur sammen med dine medfrivillige, som kommer fra hele verden. I kan for eksempel besøge en af Kenyas nationalparker og opleve det fantastiske og unikke dyreliv, som Østafrika byder på.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲