You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Jamaica

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Jamaica

  • Placering: Mandeville
  • Projekttype: Sommerlejr
  • Rolle: At hjælpe med at undervise lokale børn og hjælpe med forbedringer i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

På vores Ungdomsprojekt for 15-18-årige i Jamaica er du med til at køre vores sommerlejr for fattige, jamaicanske børn sammen med jævnaldrende medfrivillige fra hele verden. Børnene på projektet er i alderen 3-10 år. Vi arrangerer aktiviteter for børnene i form af quizzer, debatter, dans, drama, kreative fag og meget mere. Du vil derudover også opleve at blive sendt ud på outreaches i lokalsamfundet, hvor du vil bruge tid sammen med ældre medborgere.

Målet med din indsats er at fremme kulturel udveksling mellem de frivillige unge og børnene på projektet og derigennem fremme social udvikling. Du er med til at arrangere både indendørs og udendørs aktiviteter såsom fodbold, skattejagt og gemmeleg. Du vil også være med til at lære børnene om genbrug, og hvordan vi kan passe bedre på miljøet og os selv gennem sund livsstil og motion.

Frivillige som er afsted i en til to uger vil enten arbejde i sommerlejr eller i et dagcenter. Frivillige som er afsted i fire uger vil arbejde på to forskellige sommerlejre og med to forskellige grupper børn. De vil bruge to uger med hver gruppe.

Grupperejse for unge til Jamaica

En synlig indsats

Du vil som ung frivillig desuden være med til at undervise børnene i hygiejne og sundhedsfremmende aktiviteter. Kan du spille musik, har du mulighed for at lave musikundervisning også - det vil helt sikkert falde i god jord hos børnene.

Du kan også blive bedt om at hjælpe til med at forbedre de fysiske rammer på stedet sammen med de øvrige unge frivillige. Det kan for eksempel være ved at male vinduerne, sætte et stakit op, bygge en legeplads eller hvad der nu lige er brug for. Din arbejdsindsats vil være synlig længe efter, du er rejst tilbage til Danmark igen.

Bo med andre unge frivillige

Du bor sammen med andre frivillige fra hele verden hos en lokal værtsfamilie som vil sørge for trygge omgivelser under dit ophold. En værtsfamilie giver dig mulighed for at komme helt tæt på de lokale skikke og traditioner, og de andre frivillige i huset bliver som søskende for dig.
Det lokale personale er aldrig langt væk og står klar døgnet rundt med vejledning og støtte, hvis du får behov for det. I weekenden sørger personalet for, at du kan besøge en af øens mange smukke strande eller grotter. En naturoplevelse udover det sædvanelige.

Tag til Jamaica som ung frivillig og få en oplevelse, du sent vil glemme!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲