You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Ghana

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Ghana

Forår
2 uger
  • Søndag 22. marts 2020 - Lørdag 11. april 2020

  • Placering: Akuapem Hills
  • Projekttype: Daginstitution eller skole
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og udføre praktiske forbedringer i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Ghana er et skønt og fredeligt land på den vestafrikanske kyst, og selvom du er frivillig i Ghana i en relativt kort periode, kan du alligevel se frem til at få en autentisk ghanesisk oplevelse og nye venner fra hele verden med hjem i bagagen.

På 2-ugers ungdomsprojekt i Ghana bor og arbejder du i Akuapem Hills. Frivillige på 4-ugers ungdomsprojekter er først to uger i Akuapem Hills og laver dernæst frivilligt arbejde i to uger i Cape Coast.

Spred smil i en hård hverdag

På vores ungdomsprojekter hjælper seje, frivillige unge til med både humanitært arbejde på lokale dagcentre og skoler og mere praktisk arbejde i form af fysiske forbedringer.

Når du arbejder med børnene, er fokus rettet på undervisning, leg, spil, omsorg og opmærksomhed. Vores unge frivillige er gennem deres vigtige arbejde med til at lette hverdagen for både børnene og det faste personale, så hjælp til, hvor du kan.

Alle 13 frivillige skrålede med på sangen som aldrig før, og pludselig standsede vores chauffør minibussen midt ude på vejen skruede endnu mere op for sangen, løb midt ud på vejen og dansede i regnvejret. Da sangen sluttede, satte han sig ind i bussen igen, og festen fortsatte. Da vi så ankom til landsbyen, skruede han igen op for sangen, mens vi alle løb ud i regnvejret, hvor vi sang og dansede som de mest lykkelige mennesker i verden.
Emma, ungdomsfrivillig

Barn og frivillig på ungdomsprojekt i Ghana

Det praktiske arbejde kan bestå i at renovere dagcentre eller skoler ved at lægge nyt gulv, male mure og vægge, bygge en legeplads, anlægge en have eller hvad der lige er brug for på stedet. Både det faste personale og børnene vil nyde godt dine frivillige hænder, både imens du er der, men også længe efter du er rejst tilbage til Danmark.

Bo med andre unge frivillige

Du bor hos en lokal værtsfamilie under hele dit ophold, og i weekenden kan du sammen med dine medfrivillige besøge det gamle slavefort i Cape Coast eller tage på canopy walk i Kakum Nationalpark. Arbejder du som frivillig på et fire-ugers ungdomsprojekt, kan du desuden glæde dig til at udforske Cape Coast og besøge nogle af de smukke strande.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲