You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Cambodja

Oversigt
Projektoversigt

Ungdomsprojekter i Cambodja

Vinter
2 uger
  • Søndag 08. december 2019 - Lørdag 21. december 2019

  • Placering: Phnom Penh
  • Projekttype: Daginstitutioner
  • Rolle: At hjælpe med at undervise mindre børn og lavpraktiske opgaver
  • Indkvartering: Hotel eller fælleshus

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Har du lyst til at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du både gør en forskel for børn såvel som et lokalsamfund? Så er dette ungdomsprojekt i Cambodja lige noget for dig!

På vores Ungdomsprojekt i Cambodja kombinerer du humanitært arbejde med praktisk arbejde. Du kommer således til at arbejde med børn i en daginstitution, hvor din fornemste opgave er at hjælpe børnene med forskellige aktiviteter såsom undervisning, lege, sange, spil, og andre underholdende aktiviteter. Har du idéer til aktiviteter med i bagagen, hører vi dem gerne.

Grupperejse med humanitært arbejde i Cambodja

Sæt et varigt aftryk på dine omgivelser

Det praktiske arbejde vil ofte bestå i at renovere og male vores samarbejdspartneres faciliteter såsom at give væggene i en daginstitution nye farver eller at reparere skader på mure og vinduer på skoler. Både det faste personale og børnene sætter stor pris på de nye og pænere omgivelser, som du og dine jævnaldrende medfrivillige lægger jeres kræfter i.

Bo med andre unge frivillige

Frivillige bor sammen på hoteller eller fælleshuse, så du kommer tæt ind på livet af dine nye venner, som kommer fra hele verden. Vores lokale personale står klar døgnet rundt til at hjælpe, med hvad der må være brug for.

I weekenden tager du og de andre frivillige ud og ser det storslåede Angkor Wat, som består en stor samling historiske templer, og som er et must-see i Cambodja.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲