You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Landsbyliv i Samoa

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Samoa

  • Placering: Fasito'o Tai landsby
  • Projekttype: Skole og landsby
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og med praktiske opgaver i landsbyen
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Grupperejse for unge til Samoa

Hvis du drømmer om at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, så rejs til smukke Samoa og oplev en kultur, som du ikke finder andre steder i verden. På denne grupperejse til Samoa vil du og din gruppe af jævnaldrende frivillige fra hele verden bo og arbejde på øerne Upolu og Savaii, som er med i Samoas øgruppe i Stillehavet.

Vores ungdomsprojekter er perfekte for frivillige, som gerne vil gøre en forskel, men som ikke har mulighed for at være af sted i en længere periode. På dette program sikrer vi, at I får optimalt udbytte ud af jeres tid on indsats.

Leg og lær med børnene

Den første uge arbejder du på Upolu, hvor vores øvrige projekter i Samoa foregår. Du vil afholde et læsekursus for lokale børn og unge, hvor du og dine jævnaldrende medfrivillige hjælper dem med at lære alfabetet og at læse. Projektet foregår i børnenes skoleferie.

Derudover arbejder du på et lokalt bibliotek, hvor du vil hjælpe med at renovere og male faciliteterne på biblioteket til glæde for indbyggerne i området.

Bliv klogere på Samoas kultur - og dig selv

Den anden uge på projektet foregår på naboøen, Savaii, som er væsentligt mindre befolket. Her bor og arbejder du i en lille landsby, hvor du igen er med til at afholde et læsekursus for landsbyens børn, og hvor du også her hjælper til med at renovere det lokale bibliotek.

Ved at arbejde med lokale indbyggere i landsbyen får du et unikt indblik i den lokale livsstil, imens du hjælper de lokale indbyggere. Du lærer langt mere om Samoa og dig selv på dette projekt, end du som turist nogensinde vil gøre.

Bo med andre unge frivillige

Du vil bo hos en lokal værtsfamilie, som vil give dig en grundig introduktion til tilværelsen i Samoa. Vores lokale medarbejdere er altid med jer på projektet, så du er sikker på at få vejledning og støtte under hele opholdet.

Vi har tilrettelagt programmet således, at du kombinerer værdifuldt frivilligt arbejde med kulturelle aktiviteter. Vores lokale medarbejdere arrangerer kulturelle aktiviteter i weekenden og i fritiden, og du og dine nye venner fra hele verden kan dermed forvente at få den optimale oplevelse med hjem fra Samoa.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲