You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Landsbyliv i Fiji

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Fiji

Vinter
2 uger
  • Søndag 08. december 2019 - Lørdag 21. december 2019

  • Placering: Landsbyer nær Nadi
  • Projekttype: Børnehaver og skoler
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og lavpraktiske opgaver i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Grupperejse med frivilligt arbejde i Fiji

Vil du lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor din indsats gør en forskel for et lokalsamfunds yngste borgere?

På vores ungdomsprojekt oplever du tilværelsen i en traditionel landsby nær Nadi i Fiji. Du kommer sammen med dine jævnaldrende unge frivillige til at se og opleve Fiji fra en helt anden vinkel, end hvis du blot var almindelig turist.

Landsbyen har egen børnehave og skole, og du og din gruppe vil hjælpe til begge steder. Din dag vil bestå at to elementer: dels vil du hjælpe til med lave sjove og kreative undervisningsaktiviteter for børnene, og dels vil du hjælpe til med at renovere bygningerne og ellers gå til hånde i landsbyen.

Bo med andre unge frivillige

Du vil bo hos en lokal værtsfamilie sammen med andre frivillige, så du kommer helt tæt in på livet af de lokale. Din værtsfamilie vil introducere dig for ægte fijiansk kultur og traditioner såsom at væve måtter, dans og madlavning.

Vores lokale personale er aldrig langt væk og står klar døgnet rundt til at give råd og vejledning, hvis du skulle få brug for det. I weekenden vil du sammen med de andre unge frivillige på projektet udforske Fijis smukke omgivelser nærmere.

Det bliver nogle fantastiske uger, du sent vil glemme!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲