You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde, Lokalsamfund og Fransk i Togo

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Frivilligt arbejde for unge i Togo

  • Placering: Lomé
  • Projekttype: Daginstitution og skole
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og selv få franskundervisning
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15-18 år.

Frivilligt arbejde for unge

Lav frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du gør en forskel for Togos børn, samtidig med at du bliver bedre til fransk!

Vores ungdomsprojekt inden for Humanitært arbejde, Lokalsamfund & Fransk er en fremragende mulighed for dig, der er mellem 15 og 18 år og nyder at omgås børn, men som også gerne vil deltage i hands-on arbejde og forbedre dine franskkundskaber.

En varieret hverdag som frivillig

Som ung frivillig på projektet vil din dag være fordelt mellem forskellige projekter: Vores humanitære projekt foregår i en børnehave, hvor du er med til at arrangere lærerige aktiviteter, spil og hjælpe med forskellige daglige opgaver.

Det samfundsmæssige arbejde vil bl.a. bestå af renovering af lokale børnehaver i form af f.eks. vægmaling eller dekorering af vægge, sætte et bibliotek op eller anlægge en køkkenhave - altsammen i fællesskab med dine jævnaldrende frivillige, som kommer fra hele verden.

Fransk for begyndere og øvede

Som frivillig vil du modtage adskillige timers interaktiv franskundervisning i løbet af ugen. Hvad enten du gerne vil lære de helt basale færdigheder i sproget eller forbedre dit kendskab til dit franske, vil undervisningen være tilpasset dit niveau.

På den måde sikrer vi, at du får mest muligt udbytte af undervisningen og vender hjem til Danmark med forbedrede franskkundskaber.

Bo med andre unge frivillige

Da du vil komme til at bo hos lokale værtsfamilier, vil du helt naturligt få mulighed for at øve dig på dit franske i hverdagen. Herudover giver din værtsfamilie dig en enestående lejlighed til at få et dybere indblik i den kultur, du befinder dig i, og de øvrige frivillige i huset bliver som søskende for dig. Vores lokale personale er aldrig langt væk og står døgnet rundt med hjælp og støtte, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores personale arrangerer desuden sociale og kulturelle aktiviteter, du som frivillig vil få mulighed for at deltage i, når du har fri. Dette kan bl.a. være udflugter til Togoville og andre lokale attraktioner, pizza og filmaftener og middage på lokale restauranter - du og dine nye venner kommer bestemt ikke til at kede jer!

I weekenden vil unge frivillige deltage i en udflugt til Kpalimé, en bjerglandsby omgivet af kakaoplanter. Her vil der være rig mulighed for at vandre og udforske naturen i området, nyde en picnic, tage en svømmetur i vandfaldet Womé eller udforske de lokale markeder i området.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲