You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Din rejse til og fra destinationen

Flybilletterne er ikke inkluderet i projektprisen, og det står dig frit for at booke dem selv eller få et tilbud fra vores Travelteam. Foretrækker du at booke dine flybilletter selv, vil vi bede dig om at sende os en kopi, så vi er sikre på, hvornår vi skal møde dig i lufthavnen. Du bedes ankomme den første søndag på projektet, og din hjemrejse skal ligge på den sidste lørdag i perioden.

Det kan virke overvældende at skulle rejse ud som frivillig, men husk på, vores lokale personale på destinationen står klar til at møde dig og introducere dig for resten af din gruppe, så du er i trygge hænder.

Vil du rejse med en anden frivillig?

Vi kan ikke garantere noget, men vi vil gerne se, om vi kan finde en anden frivillig, som du kan følges med på hele eller noget af turen. Giv os gerne besked, så ser vi på det.

Juniorprojekter

For vores Juniorprojekter er det lidt anderledes, da det at rejse til udlandet i en ung alder kan virke som en udfordring. 

Før din rejse begynder, inviterer vi alle på Juniorprojekterne og deres forældre eller lærere til orientering på vores kontor i Storbritannien. Målet med vores orienteringsprogram er at besvare eventuelle resterende spørgsmål, tale om hvad man kan forvente ved ankomst til destinationen og lave teambuilding øvelser, så alle kan lære hinanden at kende. Dette er ikke obligatorisk, og du kan sagtens deltage uden at være med til orientering. Du får en grundig introduktion på destinationen uanset hvad.

Når orienteringsprogrammet er afsluttet, vil vores medarbejdere rejse med de unge og sikre sig at de ankommer sikkert til deres destination. Ved ankomst giver vi en detaljeret introduktion til landet de unge befinder sig i, projektet og forklarer de forskellige aktiviteter de vil være involveret i.

Ved ankomst til destinationen

Når du ankommer til lufthavnen på destinationen, vil du blive mødt af vores lokale medarbejdere. Vi sørger også for, at du et par dage inden afrejse får udførlige instruktioner på, hvad du skal gøre i forhold til visum, told og bagageafhentning.

Når du kommer ud i ankomsthallen, vil du se en lokal medarbejder med et Projects Abroad-skilt vente på dig. Vi sørger for, at du får mulighed for at ringe hjem og give dine pårørende besked om, at du er kommet godt frem. Afhængigt hvornår du ankommer, vil vi også introducere dig for de andre frivillige i din gruppe.

Ankommer du hen på dagen, kører vi dig direkte til din bolig, så du kan nå at blive udhvilet før fællesintroduktionen næste morgen.

Ankommer du så sent, at vi ikke kan nå at få dig til din bolig, vil du tilbringe den første nat på et hotel i nærheden (inkluderet i projektprisen). Vi sørger selvfølgelig for, at du kommer godt på plads på dit hotelværelse, før vi lader dig hvile ud til næste dag.

Det første vigtige punkt på alle projekterne er introduktionen til de andre frivillige og jeres destination. Her får du og din gruppe god information om jeres nye nærområde såvel som jeres projekt. I kan også forvente at modtage følgende:

  • Velkomstpakke med kontaktoplysninger på lokale personale, kort over området og anden nyttig information.
  • Et skema over arbejdsopgaver, sociale aktiviteter og weekendtur.
  • En rundvisning i området, hvor i bl.a. går i banken for at hæve/veksle penge i lokal valuta og i kiosken for at købe et lokalt simkort (valgfrit).
  • Råd om lokale skikke og traditioner og hvad du kan forvente i løbet af dit ophold.
  • En gennemgang af sikkerhedsprocedurerne og den obligatoriske rejseforsikring.
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲