You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Myanmar

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Byggeprojekt & Humanitært Arbejde i Myanmar

Sommer
2 uger
  • Søndag 29. juli 2018 - Lørdag 11. august 2018

  • Lokation: Inle Lake, Yangon
  • Projektlængde: 2 uger
  • Indkvartering: Hostel/gæstehus

Elever i en skoleklasse i Myanmar

Vores ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15 år og 18 år.

Dette projekt er for dig, der gerne vil prøve kræfter med frivilligt arbejde for unge i en kortere periode. Projektet er en kombination af praktisk byggearbejde og humanitært arbejde i form af at tilbringe tid sammen med og tage sig af børnene på en skole for døve.

På den del af projektet der beskæftiger sig med byggearbejde, vil frivillige komme til at opholde sig i Inle Lake området og arbejde sammen med lokale tømrere om at bygge et traditionelt burmesisk hus for en nødstedt familie. I løbet af opholdet vil du komme til at møde lokale landsbyboere og buddhistiske munke.

Arbejd med døve børn

På skolen for døve i Yangon vil du og din gruppe af jævnaldrende frivillige arbejde med at forberede og forklare lærerige spil, som vil hjælpe lokale børn med at udvikle deres sociale, fysiske og kognitive færdigheder - og give dem et frisk pust i en ellers udfordrende hverdag.

Bo med andre unge frivillige

De unge frivillige bor sammen på et hostel, og vores lokale personale står klar til at hjælpe dig døgnet rundt, hvis du skulle få brug for det.

Aftenerne vil bestå af sociale og kulturelle aktiviteter, som f.eks. traditionelle middage og lokal danseundervisning. I weekenderne vil du og dine nye venner fra hele verden få mulighed for at opleve nogle af landets mange templer samt smukke markeder og landskaber.

Din tid som ung frivillig i Myanmar bliver en rejse, du aldrig vil glemme!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲