You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Byggeri i Sydafrika

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Sydafrika

Sommer
2 uger
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 21. juli 2018
  • Søndag 29. juli 2018 - Lørdag 11. august 2018
Sommer
4 uger
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

  • Placering: Cape Town
  • Projekttype: Byggeri
  • Rolle: At hjælpe med at bygge nye hjem og daginstitutioner
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Grupperejse for unge til Sydafrika

Drømmer du om at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du gør en forskel, der kan ses længe efter, at du er taget tilbage til Danmark? Så er det her projekt lige sagen!

I Sydafrika foregår vores byggeprojekter i Lavender Hill. Her vil du som ung frivillig slutte dig til et hold af øvrige frivillige fra Projects Abroad og lokale indbyggere, der sammen bygger simple, miljøvenlige bygninger for lokale plejeinstitutioner.

Miljørigtigt byggeri

Bygningerne konstrueres ved hjælp af en teknik, hvor sække fyldes med sand og bruges som byggemateriale. På denne måde er det muligt både at rejse bygninger af bedre kvalitet og samtidig benytte økologiske materialer.

Teknikkerne er simple at lære og er ideelle for samfund med få ressourcer, i det der ikke kræves elektricitet, og kun minimale mængder af vand og cement er nødvendigt.

Bo med andre unge frivillige

Du og de andre frivillige bor hos en lokal værtsfamilie, og du får derved et spændende indblik i sydafrikansk kultur og familieliv, mens de øvrige frivillige i huset bliver som midlertidige søskende for dig. Vores lokale personale er aldrig langt væk og står altid klar til at give støtte og vejledning, hvis det skulle blive nødvendigt.

I weekenden tager du og dine nye venner fra hele verden sammen med vores lokale personale på tur til nogle af Sydafrikas mest fascinerende seværdigheder såsom Taffelbjerget og Cape Point Nationalpark.

Unge frivillige på 4-ugers projektet vil selvsagt nå at skabe flere resultater, ligesom at de vil have flere weekendoplevelser, f.eks. et besøg på Robben Island, en tur på Taffelbjerget samt besøg på et lokalt marked og i en township.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲