You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Byggeri i Nepal

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Nepal

Vinter
2 uger
  • Søndag 08. december 2019 - Lørdag 21. december 2019

  • Placering: Kathmandu
  • Projekttype: Byggeri
  • Rolle: At hjælpe med at bygge skoler
  • Indkvartering: Hotel

To mandlige frivillige fra Projects Abroad taler med skolebørn ved deres nye bygning

Vores ungdomsprojekter for frivillige mellem 15 og 18 år.

Hvis du som frivillig deltager på byggeprojektet i Nepal får du en enestående mulighed for at bidrage til genopbygningen af lokalsamfund, der blev berørt af et ødelæggende jordskælv i april 2015.

Tusindevis af klasseværelser blev ødelagt under jordskælvet og vores vigtigste opgave har indtil nu været at genopbygge de ødelagte skoler, så børnene i de berørte områder bliver i stand til at genoptage deres undervisning i sikre omgiveler.

Bo med andre unge frivillige

Som ung frivillig vil du arbejde i en gruppe under opsyn af en civilingeniør og en sagkyndig murer, som vil hjælpe med at blande cement, male og grave render. Dit arbejde vil bidrage til en positiv proces, der er påbegyndt af tidligere frivillige og som gør en positiv forskel for et samfund i stor nød.

På dette projekt for unge frivillige vil du blive indlogeret på et hotel. Aftenerne er sat af til kulturelle eller afslappende aktiviteter organiseret af vores lokalansatte. I weekenden kan du som frivillig se frem til en tur til Chitwan National Park, som er et ”World Heritage Site” og den første nationalpark i Nepal.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲