You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Byggeri i Filippinerne

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Filippinerne

  • Placering: San Remigio eller Bogo City
  • Projekttype: Skoler og huse
  • Rolle: At hjælpe med at bygge eller renovere skoler og huse i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige mellem 15 og 18 år.

Siden Filippinerne blev ramt af en historisk voldsom tyfon i november 2013 og ødelagde tusindvis af hjem og skoler, har Projects Abroad haft et byggeprojekt på øen, Cebu. Vi samarbejder med en række lokale organisationer omkring San Remigio og Bogo City.

Grupperejse med frivilligt arbejde i Filippinerne

Vi arbejder på at genopbygge skoler og på at bygge nye hjem for lokale familier. Det er hårdt, men belønnende arbejde at være med til at genopbygge infrastrukturen i lokalsamfundet.

Skab bedre rammer for de lokale

Frivillige arbejder sammen med en lokal byggeleder, som viser de nødvendige teknikker, der bruges på byggepladser med begrænsede ressourcer. Du kan forvente at arbejde med at udgrave fundamenter, blande cement, male og ellers klargøre bygninger.

Frivillige vil også tage ud på lokale skoler, hvor I maler og gør rent og generelt forbedrer elevernes fysiske rammer. I kan også lege med børnene og læse historier for dem.

Bo med andre unge frivillige

Du vil bo hos en lokal sammen med andre unge frivillige fra samme projekt, og vores lokale personale er altid i nærheden til at hjælpe med stort og småt. De arrangerer også forskellige sociale aktiviteter i fritiden i f.eks. Bogo City.

I weekenden tager du sammen med de andre frivillige på projektet til øen Capitancillo, hvor I kan snorkle. Glæd dig til to spændende uger sammen med nye venner fra hele verden!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲