You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Arkæologi i Rumænien

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Rumænien

  • Placering: Diverse områder, f.eks. Deva, Sarmizegetusa Cluj og Alba Museer
  • Projekttype: Arkæologi
  • Rolle: At lære om og hjælpe med aktiviteter og opgaver inden for arkæologi
  • Indkvartering: Værtsfamilie eller gæstehus

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Arkæologi-projektet i Rumænien

Lav frivilligt arbejde for unge i udlandet med fokus arkæologi i Rumænien og få en meget anderledes sommer. Vores Ungdomsprojekt med middelalderarkæologi er helt ideelt for unge frivillige, som elsker historie, og som gerne vil opleve kulturen i et andet land sammen med andre unge fra hele verden.

Rejs med os til Grev Draculas hjemegn og udforsk den gamle østeuropæiske historie. Som frivillig på vores Ungdomsprojekt inden for Arkæologi i Rumænien kommer du helt tæt på arbejdet med at afdække gamle civilisationer i Østeuropa. 

Fra udgravning til udstilling

Du kan med dit arbejde som frivillig ung på arkæologiprojektet forvente en hel del praktisk arbejde og et lærerigt indblik i arkæologiarbejde.

Du kan forvente at blive involveret i en række forskellige aspekter af det meget anderledes og ufattelig spændende arbejde, lige fra udgravning til analyse af fund til udstillinger - altsammen i fællesskab med dine nye venner fra hele verden.

Bo med andre unge frivillige

Du vil blive indkvarteret hos en lokal værstfamilie, et frivilligcenter eller et hostel i eller omkring Deva, Sarmizegetusa Cluj eller Alba museet . Hvis du skal arbejde på et mere afsides udgravningssted, indkvarterer vi dig og de andre frivillige sammen. Dette bekræftes tættere på din afrejse.

Uanset hvor du bor vil vores lokale personale hele tiden være i nærheden og hjælpe dig med, hvad du end må have brug for.

Glæd dig til at bo og arbejde i et fantastisk – og overset – bjergområde i Transsylvanien, Grev Draculas hjemegn!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲