You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde IT og Sociale Medier i Jamaica

Oversigt
  • Placering: Mandeville
  • Projekttype: Skoler
  • Rolle: At undervise elever i computerfærdigheder
  • Aldersgruppe: 6-18 år og voksne
  • Antal: 30-40 elever
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Jamaica er et populært turistmål, og et godt computerkendskab er en klar fordel i et job i turismesektoren. Stadigt flere skoler anerkender derfor vigtigheden af at eleverne har IT-undervisning allerede i de yngre klasser, og således sætter flere skoler og gymnasier nu IT på skoleskemaet.

Din rolle på projektet

Frivillige sammen med lokal skoleklasse

Frivillige på IT-projektet underviser børn og unge i alderen 6-15 år i skoler og på gymnasier i og omkring Mandeville.

Nogle skoler har IT-lærere ansat, så her arbejder du som hjælpelærer. Andre skoler har ingen IT-lærere, så her vil du have ansvaret for undervisningen i en klasse.

Du kan forvente at have klasseundervisning 4-5 timer. Ønsker du flere timer, kan vi arrangere dette. Du bør også forvente arbejdstid til forberedelse.

Alle frivillige på dette projekt bør have en god viden om computere og de mest almindelige IT-programmer. Du vil undervise elever på forskellige niveauer, så emnerne kan være alt fra hvordan man starter og slukker computeren, lektioner i Microsoft Word, Excel, Publisher, PowerPoint, og fotoredigering til brug af Internettet og mailkorrespondance.

Afhængigt af din erfaring og kompetencer kan du også inddrage undervisning i webdesign og sociale medier såsom Facebook og Twitter. Nogle skoler vil også sætte pris på hjælp til at opdatere deres egen hjemmeside og webdesign og udvikle Facebooksider og Twitterkonti.

Jamaicas undervisningsministerium opfordrer skoler til at udvikle deres tilstedeværelse på Internettet, så der vil være efterspørgsel på hjælp til dette.

Du kan kombinere IT-projektet med et almindeligt undervisningsprojekt, hvis du ønsker at arbejde med forskellige aspekter af undervisning.

Overvejer du frivilligt arbejde i mere end 4 uger i Jamaica, skal du have en arbejdstilladelse. Vi hjælper dig selvfølgelig med denne proces. Du bør derfor også ansøge mindst 5 måneder før afrejse idet processen med arbejdstilladelse og efterfølgende visum tager lidt tid.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲