You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Mexico

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Guadalajara
  • Projekttype: Skoler, universitet
  • Rolle: At undervise elever i engelsk
  • Aldersgruppe: 11-26 år
  • Antal: 30+ elever
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Mexico er et fascinerende land. Placeret geografisk i Nordamerika men med kulturelt tættere bånd til Sydamerika, er Mexico er et væld af naturressourcer, kulturer, storslået natur og udvikling.

Mexico er nabo til USA, og de tætte handelsforbindelser mellem de to lande gør det ekstra attraktivt at have gode engelskkompetencer.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Det vil være en stor fordel for dig, hvis du i forvejen kan lidt spanske gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med spansk sprogkursus.

Din rolle på projektet

Frivillig på undervisningsprojekt i Mexico

Vi samarbejder med skoler og et universitet, og du kan dermed undervise forskellige aldersgrupper.

Du vil få ansvaret for din egen klasse eller du kan arbejde som hjælpelærer for en lokal lærer. Om eftermiddagen kan du hjælpe til i fritidsklubber.

Som engelsklærer på et af universiteterne arbejder du i et af de såkaldte Self Learning Access Centers. Du underviser små grupper i almindelig samtale, og du har mulighed for at få gode råd til undervisningen fra dine lokale kolleger.

Disse lektioner er frivillige, og du vil derfor undervise interesserede og dedikerede elever. Du får dit eget skema, og du kan sagtens få mere arbejde, hvis du ønsker det. Du vælger selv om du ønsker at undervise begyndere eller øvede.

Vores lokale personale i Mexico vil jævnligt arrangere workshops for alle frivillige på undervisningsprojekter. Her vil du mødes med andre frivillige for at diskutere og udveksle erfaringer og idéer. Du vil få en god indsigt i det mexicanske skolesystem hvilket vil give dig en bredere forståelse for den lokale kultur. 

Mexico Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲