You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Costa Rica

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Heredia og omkringliggende byer
  • Projekttype: Skoler
  • Rolle: At undervise elever i engelsk
  • Aldersgruppe: 6-12 år
  • Antal: 20-40 elever
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Selvom Costa Rica tiltrækker et konstant stigende antal turister, lever mange costaricanere stadig et relativt fattigt liv. At kunne engelsk er essentielt for at kunne profitere fra den voksende turisme, som landet oplever. Dine egne ideer og initiativer vil blive imødekommet af vores partnerorganisationer.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Det er ikke at krav, at du taler spansk, men det vil bestemt være en stor fordel. Du kan overveje at supplere dit projekt med et spanskkursus og derved få et større personligt udbytte.

Din rolle på projektet

Frivillig på undervisningsprojekt i Costa Rica

Vores undervisningsprojekter foregår på folkeskoler i og omkring Heredia.

Elevernes alder varierer afhængigt af projekt, og du kan således forvente at dine elever er i alderen 6-12 år. Klassernes størrelse varierer fra 10 elever pr klasse til hele 40 elever.

Din arbejdsdag begynder typisk kl 7 om morgenen og slutter først på eftermiddagen. Du får et undervisningsskema når du starter på dit projekt, og du vil have en koordinator på projektet som du kan spørge til råds.

Taler du flydende fransk, kan vi arrangere at du underviser i fransk på en folkeskole.

Du vil hovedsagligt assistere den lokale lærer med alle aspekter af engelskundervisning såsom udtale, samtale, og skriftlige opgaver. Du kan også øve engelsk med mindre grupper. Andre aktiviteter kan bl.a. være undervisning i IT, musik eller idræt.

Det er altid en god idé at diskutere idéer igennem med din koordinator, og har du kendskab til andre fag, kan du muligvis være med til at arrangere aktiviteter inden for disse områder. De lokale lærere sætter pris på idéer og input og værdsætter, at du bruger tid på at forberede undervisningen grundigt.

Vi afholder regelmæssige workshops, hvor du og andre frivillige kan udveksle erfaringer og idéer.

Skolerne i Costa Rica har deres største ferie fra midt-december til midt-februar, en kortere ferie de to første uger i juli samt henover påsken. Der er ligeledes en 3-ugers eksamensperiode i november, hvor der ikke er undervisning.

Fra anden uge i januar til midten af februar samt i juli arrangerer vi summer camps hvor du f.eks. kan være med til at undervise i engelsk i forsamlingshuse, hjælpe til med at male eller renovere klasseværelser og lave idrætsaktiviteter for de lokal indbyggere.

Er du frivillig i Costa Rica i løbet af jul, nytår eller påske kan du bruge fridagene sammen med din værtsfamilie eller rejse rundt og udforske Costa Rica.

Costa Rica Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲