You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Belize

Oversigt
  • Placering: San Pedro
  • Projekttype: Skoler
  • Rolle: At undervise elever i engelsk
  • Aldersgruppe: 6-17 år
  • Antal: 25-40 elever
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

School boys smiling and hugging

At arbejde frivilligt med undervisning i Belize er en fantastisk måde hvorpå, du kan opnå praktisk erhvervserfaring samtidig med, at du giver noget videre til andre.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Der er obligatorisk skolegang i Belize for børn mellem 6 og 14 år. Selvom folkeskolen er fri, er der en stor procentdel børn, der stadig ikke har råd på grund af yderligere omkostninger til f.eks. uniformer og bøger.

Som frivillig er du med til at hjælpe disse børn, forbedre deres læsefærdigheder og være med til at give dem den uddannelse, der er nødvendig for at få en bæredygtig fremtid.

Det officielle sprog i Belize er engelsk, så din primære opgave vil være at undervise i engelsk, men der er også mulighed for at undervise i mange andre fag.

Din rolle på projektet

Du kan arbejde på folkeskoler i San Pedro på Ambergris Caye og børnene er alt mellem 6 og 17 år gamle. Din præcise rolle i klasseværelset vil afhængige af dine interesser og erfaring.

Du kan f.eks. være hjælpelærer for en lokal lærer og arbejde i mindre grupper eller du kan undervise din helt egen klasse.

Det er også muligt at arbejde på vores læseprogram, hvor du underviser mindre grupper eller giver privatundervisning til elever, så de styrker deres læsefærdigheder. Her hjælper du elever mellem 8 og 13 år med at blive bedre til at læse og skrive på engelsk. Du kan kombinere projekterne, hvis du har lyst.

Lige meget hvilke positive ting du bidrager med til projektet, vil det have en betydning for de børn, du arbejder med. Du har mulighed for at give dem ekstra tid og opmærksomhed, og evt. bruge kreativitet til at vise en anden og måske sjovere måde at lære på.

Når du ikke underviser, må du meget gerne lave undervisningsmaterialer til de kommende lektioner.

 

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲