You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i udlandet for studerende

Frivillige arbejde i udlandet

Studietiden er en tid, som bør bruges på at få oplevelser for livet og med at overkomme udfordringer, både inde- og uden for klasseværelset. Få mest muligt ud af dine studieår ved at arbejde frivilligt i udlandet eller tage på et udlands praktikophold og gør anderledes erhvervserfaringer til en del af din studietid. Uanset, hvad der motiverer dig til at rejse til udlandet, kan vi hjælpe dig med at finde det rette projekt, som passer bedst til dig. Vi tilbyder en lang række af forskellige projekter, i en lang række lande.

Når du har besluttet, hvilket projekt du ønsker at rejse ud på, og hvilket land du godt vil til, mangler du blot at vælge, hvornår du vil af sted.

Internationalt praktikophold

Praktikophold i udlandet

Vi har hundredvis af projekter, som dækker en bred vifte af felter. Du kan vælge et eller kombinere flere projekter, som matcher dine interesser, personlige mål og dit færdighedsniveau. Vi har høj fleksibilitet af vores projekter, så vi er i stand til at sende mange studerende ud hvert år. Vores udgangspunkt for planlægningen af et udenlandsk praktikophold er altid med omdrejningspunkt i dine ønsker og imødekomme dine læringsmål. Vi har derfor ikke fastlagte programmer for praktikanter, da vi lægger vægt på at opholdet skal være så fleksibelt som muligt, så vi kan tilpasse det modul i din uddannelse, som du ønsker at tage af sted på. Vi tager derfor en individuel evaluering og planlægger efter dine behov og krav.

Vi sender ofte medicinstuderende ud på medicin og sundhed praktikophold i udlandet, inden for felter såsom sygepleje, ergoterapi, folkesundhed og ernæring, for at nævne nogle få. Hvis du læser økologi eller geografi kan vores projekter inden for natur og miljø være relevante for dig, eller hvis du læser mediefag eller journalistik kan vores projekter inden for journalistik være passende. Kontakt os, for at høre, hvordan vi kan skræddersy et projekt så det passer bedst til dine behov.

"Fagligt er jeg blevet mere kreativ. Efter fem uger med få remedier, lærer man at tænke anderledes. Praktikopholdet har derudover givet mig bedre kommunikationsevner og empatisk forståelse."

Pauline,
praktikophold inden for sygepleje i Tanzania

Fordelene ved frivilligt arbejde i udlandet under uddannelse

Der er mange fordele ved at arbejde frivilligt eller tage dit praktikophold i udlandet, i løbet af dine studieår. Mange af vores tidligere frivillige nævner disse:

  • Uddybende forståelse for globale problemer og udvikling.
  • Praktisk erfaring ud over, hvad bøger og klasseværelset kan give.
  • Tilføj anderledes erhvervserfaringer til CV´et.
  • Gør en forskel for andre samtidig med at du lærer
  • Oplev andre kulturer på første hånd og udvikl dine sprogfærdigheder

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere står vores programrådgivere klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf., mail eller chatte med os direkte, her på siden.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲