You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Mandarin sprogkursus i Kina

Oversigt

Få et dybere kendskab til Kinas spændende kultur igennem et mandarinkursus. Ved at kunne tale med de lokale indbyggere på deres eget sprog, udviser du interesse for deres sprog og hjemland og du kan derfor integrere dig dybere i den kinesiske dagligdag.

Mandarin i Kina

Du kan vælge et intensivt sprogkursus sprogundervisning sideløbende med dit projekt.

Intensivt sprogkursus

Et intensivt sprogkursus varer mindst 1 uge. Vi skræddersyr lektionerne fuldstændig til dine evner og dit niveau. Du vil normalt have 15 undervisningstimer om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med de andre frivillige, og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker omgivelserne.

Sproglektioner i tillæg til projekt

Du kan få et bedre kendskab til Kina ved at tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit projekt. Disse sprogkurser er følgelig lagt i den fritid, du har fra dit projekt. De er skræddersyet efter dine evner og dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Du kan vælge at tage et sprogkursus ved siden af dit hovedprojekt på 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning. De 5 eller 14 timers sprogkursus vil typisk finde sted i starten af dit projekt.

Et 30-timers sprogkursus giver mulighed for både at lære basale sprogkundskaber eller udbygge eksisterende kundskaber. De 30 timer fordeles henover de uger, dit projekt varer.

Hvis du derimod er på udkig efter mere dybdegående studier og deltager i et projekt i 12 uger eller mere, kan du samtidig med dit projekt vælge at tage et sprogkursus på 60 timer, fordelt over projektets varighed.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲