You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Engelsk sprogkursus i Sydafrika

Oversigt

Engelsk i Sydafrika

Du kan styrke dine engelskkundskaber i udlandet igennem et sprogkursus. Et engelsk sprogkursus i udlandet er en god måde at forbedre dine engelskkundskaber på fordi du hele tiden har mulighed for at bruge dine omgivelser til at øve dig på sproget.

Du kan vælge imellem et intensivt sprogkursus og sprogundervisning sideløbende med dit projekt.

Intensivt sprogkursus

Et intensivt sprogkursus er af mindst 1 uges varighed, og så vælger du selv længden. Vi skræddersyr lektionerne fuldstændig til dine evner og dit niveau. Du vil normalt have 15 undervisningstimer om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker omgivelserne. 

Sproglektioner i tillæg til projekt

Du kan forbedre dine evner inden for engelsk ved at tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit projekt. Disse sprogkurser foregår i den fritid, du har fra dit projekt. De er skræddersyet efter dine evner og dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Du kan vælge at tage et sprogkursus ved siden af dit projekt på 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning. De 5 eller 14 timers sprogkursus vil typisk finde sted i starten af dit projekt.

Et 30-timers sprogkursus giver mulighed for både at lære basale sprogkundskaber eller udbygge eksisterende kundskaber. De 30 timer fordeles henover de uger, dit projekt varer.

Hvis du derimod er på udkig efter mere dybdegående studier og deltager i et projekt i 12 uger eller mere, kan du samtidig med dit projekt vælge at tage et sprogkursus på 60 timer, fordelt over projektets varighed. 

Det er ikke muligt at have sproglektioner i tillæg til vores Natur- & Miljøprojekt i Sydafrika.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲