You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Engelsk sprogkursus i Kenya

Oversigt

Du kan forbedre dine engelskkundskaber i udlandet ved at tage et sprogkursus. Engelsk bruges som internationalt sprog overalt i verden, og gode engelskkundskaber er essentielle for at kunne begå sig i udlandet. Det er en god måde at forbedre dine engelskkundskaber på fordi du hele tiden har mulighed for at bruge dine omgivelser til at øve dig på sproget.

Engelsk i Kenya

Du kan vælge imellem et intensivt sprogkursus og sproglektioner sideløbende med dit projekt.

Intensivt sprogkursus

Et intensivt sprogkurus er af mindst 1 uges varighed. Vi skræddersyr lektionerne fuldstændig til dine evner og dit niveau. Du vil normalt have 15 lektioner om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker omgivelserne.

Sproglektioner i tillæg til projekt

Du kan forbedre dine evner inden for engelsk ved at tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit projekt. Lektionerne foregår i fritiden og skræddersyet efter dine evner og dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Du kan vælge at tage et sprogkursus ved siden af dit hovedprojekt på 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning. De 5 eller 14 timers sprogkursus vil typisk finde sted i starten af dit projekt.

Et 30-timers sprogkursus giver mulighed for både at lære basale sprogkundskaber eller udbygge eksisterende kundskaber. De 30 timer fordeles henover de måneder, dit projekt varer.

Hvis du derimod er på udkig efter mere dybdegående studier og deltager i et projekt i 12 uger eller mere, kan du samtidig med dit projekt vælge at tage et sprogkursus på 60 timer, fordelt over projektets varighed.

Det er ikke muligt at have sproglektioner på Natur- & Miljøprojektet i Kenya.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲