You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Engelsk sprogkursus i Jamaica

Oversigt

Engelsk i Jamaica

Du kan forbedre dine engelskkundskaber ved at tage et sprogkursus. Et engelsk sprogkursus i Jamaica er en god måde at forbedre dine engelskkundskaber på fordi du hele tiden har mulighed for at bruge dine omgivelser til at øve dig på sproget.

Du kan vælge imellem et intensivt sprogkursus eller sprogundervisning sideløbende med dit projekt.

Intensivt sprogkursus

Et intensivt sprogkursus varer mindst 1 uge, og vi skræddersyr lektionerne fuldstændig til dine evner og dit niveau. Du vil normalt have 15 undervisningstimer om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker omgivelserne. 

Sprogkurser samtidig med hovedprojekt

Du kan tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit projekt. Disse sprogkurser er følgelig lagt i den fritid, du har fra dit projekt. De er skræddersyet efter dine evner og dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Du kan vælge at tage et sprogkursus ved siden af dit hovedprojekt på 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning. De 5 eller 14 timers sprogkursus vil typisk finde sted i starten af dit projekt. 

Et 30-timers sprogkursus giver mulighed for både at lære basale sprogkundskaber eller udbygge eksisterende kundskaber. De 30 timer fordeles henover de uger, dit projekt varer.

Hvis du derimod er på udkig efter mere dybdegående studier og deltager i et projekt i 12 uger eller mere, kan du samtidig med dit projekt vælge at tage et sprogkursus på 60 timer, fordelt over projektets varighed.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲