You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Sprogkurser i udlandet

Fordyb dig i både kultur og sprog

Det er altid godt at lære et nyt sprog imens man rejser. Dels åbner det op for den lokale kultur i det pågældende land, og dels forstærker det hele rejseoplevelsen i sig selv.

Hos Projects Abroad kan du tage på et sprogkursus i en række fascinerende lande, hvor du får privatundervisning i et lokalt sprog. Det kan f.eks. være swahili i Tanzania, spansk i Peru, arabisk i Marokko eller samoansk i Samoa. Der er masser af vælge imellem!

Husk på hvor glade vi i Danmark bliver, når turister og gæster prøver at lære dansk! Det er det samme overalt i verden. Du viser, at du interesserer dig for landet, og at du interesserer dig for den lokale kultur, og det åbner døre hos lokalbefolkningen, så overvej lige at lære lidt gloser af lokalsproget inden afrejse.

Sprogkursus som selvstændigt projekt

Vores sprogkurser indebærer privatundervisning, kost og logi, samt en omfattende rejseforsikring (frivillige til og med 65 år). Derudover har du støtte fra vores lokale medarbejdere under hele opholdet. Undervisningen foretages af kvalificerede lokale undervisere og privatundervisningen gør os i stand til at skræddersy lektionerne fuldstændig til dit niveau.

Du vil normalt have 15 undervisningstimer om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker lokalområdet og kulturen.

Selvom den primære undervisningsform er eneundervisning er der rig mulighed for at møde andre frivillige fra vores øvrige projekter. Man bor ofte flere frivillige hos de lokale værtsfamilier, og der er rig mulighed for at bruge aftener og weekender på sociale aktiviteter.

Vores sprogkurser kan også gøre dig i stand til at deltage i et projekt, hvor der kræves et højt niveau i det lokale sprog. For eksempel kan du efter et intensivt sprogkursus i spansk deltage i et medicinprojekt i Mexico, eller du kan deltage på menneskerettighedsprojekt i Senegal efter at have taget et franskkursus.

Med et sprogkursus i udlandet, kan du også styrke dit CV.

Vores sprogskurser er særdeles fleksible, og du vælger selv længden på dit ophold.

Klik på kortet herunder og læs meget mere om sprogkurserne i de enkelte lande eller klik på et sprog og se i hvilke lande de udbydes.

Sprogkurser i forskellige lande

På de fleste af vores projekter kan du lære noget af det lokale sprog ved at tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit projekt. Disse sprogkurser er skræddersyet efter dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat. Du vil typisk have et par lektioner om ugen, før eller efter du tager på arbejde på dit projekt.

Sproglektioner er en fordel uanset hvilket land og projekt du overvejer. Et sprogkursus kan give dig de grundlæggende gloser som hjælper dig med bedre at tale med de lokale ansatte på dit projekt.

Arbejder du eksempelvis på et humanitært projekt i Costa Rica, kan et spansk sprogkursus bringe dig nærmere de børn og unge du arbejder med således du får fuldt udbytte af arbejdet. Arbejder du på et businessprojekt i Kina, kan et sprogkursus i Mandarin hjælpe dig med at tilpasse dig den spændende kinesiske virksomhedskultur.

Du kan vælge et sprogkursus ved siden af dit hovedprojekt på 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning. Du vil normalt have et par lektioner om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig tid til både at arbejde frivilligt på et af vores projekter, følge sprogundervisningen, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker lokalområdet og kulturen.

Læs mere om de forskellige sprog og sprogkurserne i de enkelte lande ved besøge beskrivelser af de enkelte sprogkurser via kortet ovenfor.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲