You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sport & Samfund i Belize

Oversigt
  • Placering: San Pedro
  • Rolle: At afholde sportsaktiviteter for børn om sommeren
  • Elevernes alder: 5-12 år
  • Antal elever: 50-75 børn
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Pris: Fra 14.700 Kr
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: 16. juli 2018 – 10. august 2018

Dette sportsprojekt i Belize foregår henover 4 uger i sommerferien. Ligesom hovedparten af vores øvrige projekter i Belize foregår det i San Pedro på øen, Ambergris Caye.

Frivillig strækker ud sammen med elev på sportsprojekt i Belize

Byrådet i San Pedro har en afdeling fokuseret på at få børn og unge til at deltage i sportsaktiviteter, og det primære mål er at få børn og unge engageret i sjove og konstruktive aktiviteter i deres sommerferie i stedet at lave hærværk og kriminalitet.

Sportsprojektet henvender sig til alle børn og unge i alderen 5-12 år i lokalsamfundet. Ved at lave sjove og aktive sportsgrene med dem, håber vi, at de opdager glæden ved motion og holdsport, så de får lyst til at deltage i skolesport også.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Din rolle på projektet

Du arbejder i fire uger og hver uge fra mandag til fredag. Hver uge fokuserer I på en ny sportsgren, f.eks. strandfodbold, svømning, kampsport og softball.

Du bruger formiddagen på at forberede dig eftermiddagens hold, og du arbejder sammen med lokale træner som har erfaring med de respektive sportsgrene. Du må meget gerne dele ud af idéer til hvordan vi får så mange børn som muligt med.

I træner holdene fra kl. 14-16 hver dag. Du hjælper med til med øvelser, ris og ros og generelt til at børnene lærer aktiviteterne. Hver dag slutter ikke nødvendigvis af med en kamp.

På projektet er frivillige og børn med til en skraldeindsamling på stranden, hvor børnene lærer hvorfor det er vigtigt at passe på naturen.

Når de 4 uger er slut, har I en afslutningsceremoni hvor alle frivillige, børn og trænere får tak for indsatsen. I samme forbindelse fejrer vi den nationale ungdomsdag i Belize, og dagen slutter af med en film og snacks i den lokale park om aftenen.

Har du lyst til at træne børn og unge i sport i Belize på andre tider af året, kan du læse mere om vores skolesportsprojekt i Belize.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲