A sports player meets with his team as part of his volunteer sports coaching in Argentina

Frivilligt arbejde som sportstræner i Argentina

Arbejd som sportstræner i Córdoba og hjælp unge fra trange kår med at udvikle deres atletiske evner

Projektoversigt

Arbejd frivilligt som sportstræner i Argentina og hjælp med at udvikle underprivilegerede unge spilleres sportsfærdigheder. Du arbejder i en sportsklub i et lokalsamfund omkring Córdoba, hvor du arbejder tæt sammen med lokale trænere. Projektet giver dig en god mulighed for at få erhvervserfaring inden for sportstræning, samtidig med at du giver tilbage til lokalsamfundet.

Sport er ekstremt populært i Argentina, men desværre har mange af de børn, som gerne vil deltage, en underprivilegeret baggrund og har derfor ikke mulighed for at være med. Den sportsklub, vi arbejder sammen med, giver gratis træning til de børn, der ikke har råd til at betale kontingent. Du hjælper med at træne disse børn, oftest i fodbold og basketball. Du kan også undervise i hockey, svømning og gymnastik. 

Du bor i Córdoba hos en lokal værtsfamilie, som bliver dit andet hjem, mens du er frivillig på projektet. At bo hos en værtsfamilie giver dig en unik mulighed for at opleve den argentinske gæstfrihed, kultur og traditioner.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med sportstræning i Argentina det rigtige for mig?

Hvis du brænder for sport, kan lide at arbejde med børn, og er passioneret omkring at hjælpe med at dyrke deres talenter, så er vores projekt med frivilligt arbejde som sportstræner i Argentina det helt rigtige for dig.

Vi samarbejder med et sportsinitiativ for lokalsamfundet, som tilbyder gratis fodbold- og hockeytræning til børn fra fattige familier. Din rolle er at opbygge børnenes selvtillid, udvikle deres færdigheder og opmuntre dem til at blive ved med at træne.

Projektet er også en fantastisk mulighed for at raffinere dine egne evner og blive en selvsikker sportstræner. Du behøver ikke at have erfaring med sportstræning for at deltage på projektet. Du arbejder sammen med lokale trænere, som er dedikerede til deres træningsprogrammer og åbensindede overfor frivillige. De hjælper dig med alt, hvad de kan, og Projects Abroads team står også klar til at støtte og vejlede dig.

Du kan tilmelde dig projektet hele året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Du skal arbejde frivilligt på projektet i mindst to uger, og du kan blive, så længe du vil.

Players and coaches pose for a photo during their volunteer sports coaching in Argentina

Hvad bliver min rolle på sportsprojektet i Argentina?

Som frivillig sportstræner i Argentina, arbejder du på et sportsinitiativ for lokalsamfundet i Córdoba. Her tilbyder de gratis træning i forskellige sportsgrene til børn fra underprivilegerede familier. Her er nogle af de arbejdsopgaver, som du kan forvente at få som frivillig:

  • Tilbyde gratis sportslektioner ti børn fra dårligt stillede familier i tre timer om dagen
  • Arbejd sammen med den lokale lærer for at hjælpe med at koordinere og planlægge træning i to timer om dagen
  • Udvide din horisont ved at lære nye færdigheder

 


Tilbyde gratis sportstræning

Den vigtigste del af din tid som frivillig i Argentina er, når du træner børnene. Du træner mest i fodbold og basketball, men der kan også være mulighed for at træne hockey, svømning og gymnastik med børnene.

Hjælpe den lokale lærer med at koordinere træningen

Du arbejder tæt sammen med lokale trænere for at planlægge din træning med børnene. De kender de børn, du kommer til at arbejde med, og derfor kan de vejlede dig til forskellige fremgangsmåder. Ofte er de også erfarne sportstrænere, som kan give dig vigtig indsigt i branchen. 

Udvide din horisont ved at lære nye færdigheder

Uanset om du har erfaring med sportstræning eller ej, giver dette projekt dig rig mulighed for at udvikle dine kompetencer. For det første arbejder du sammen med erfarne trænere, som kan vejlede dig og være med til at forbedre dine egne teknikker. For det andet får du en enestående mulighed for at lære spansk og forbedre dine sproglige evner ved at bo og arbejde i Argentina.


Hvor i Argentina skal jeg bo og arbejde?

Cordoba

Du bor i Córdoba, som er en by med smuk natur og stor, historisk betydning med stor appetit på livet, som tydeligt udtrykkes på den livlige byscene og i den farverige gadekunst.

Córdoba er den næststørste by i Argentina med en befolkning på 1,3 millioner og en dynamisk kombination af kulturer. Kulturerne inkluderer forskellige indfødte stammer, italienske argentinere, spanske argentinere og immigranter fra alle dele af Europa.

Din arbejdsdag bliver brugt i den sportsklub, vi samarbejder med. Der er et tydeligt fokus på fodbold, men de børn, der kommer i klubben opmuntres til at dyrke en række forskellige sportsgrene. Du får værdifuld, praktisk erfaring med sportstræning, når du bor og arbejder i Argentina. 

Om aftenen og i weekenderne har du rig mulighed for at udforske byen og planlægge spændende ture sammen med de andre frivillige.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Argentina.


Hvordan ser en typisk dag på sportsprojektet i Argentina ud?

Du starter dage med et morgenmåltid sammen med din værtsfamilie. Bagefter tager du offentlig transport til Club Atlético Racing omkring klokken 10. Vores medarbejdere viser dig vejen derhen på din første dag. 

De første to timer af din arbejdsdag er dedikeret til at mødes med de lokale trænere for at hjælpe med at koordinere og planlægge sportstræning. Møderne giver dig også mulighed for at diskutere holdlektioner og kampstrategier. 

Omkring klokken 12 har du halvanden times frokostpause. Hvis din værtsfamilie bor tæt på sportsklubben, kan du tage hjem i pausen for at spise og slappe af. Ellers kan du spise en medbragt madpakke i sportsklubben.

Når skolerne lukker for dagen, begynder børnene at ankomme til klubben om eftermiddagen. Her begynder det sjove! Du bruger resten af dagen med at hjælpe børnene med at udvikle deres grundlæggende evner og teknikker. 

Hvis du er helt vild med fodbold, så får du rig mulighed for at dele din passion med andre her. Der er dog også muligheder for at træne basketball, hockey, svømning og gymnastik.  

Du kan blive bedt om at hjælpe til ved kampe på bestemte aftener og i weekender, eller endda deltage i en kamp. Du får dog også masser af fritid til at udforske dine nye omgivelser sammen med de andre frivillige og at lære din værtsfamilie at kende. 

Córdoba er en livlig og pulserende by med masser af spændende restauranter, som du kan prøve. Hvis du har en hel weekend fri, kan du endda tage længere op langs kysten på en weekendtur, hvor der ligger utallige eventyr og venter på dig.

A volunteer teaching sports in Argentina plays ball sports with local children

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at hjælpe unge fra dårligt stillede familier med at lære vigtige livsfærdigheder gennem sportsudøvelse.

Sport er ekstremt populært i Argentina, og der er utallige børn, som gerne vil deltage i en sportsgren. Desværre er adgangen til sportsklubber og træning begrænset på grund af manglen på ressourcer. Den sportsklub, som vi samarbejder med, tilbyder gratis træning til fattige børn og giver dem en chance for at være med. Vi har brug for din hjælp til at træne børnene.

På dette projekt kan du dedikere din tid, energi og ressourcer til at træne og undervise børn og hjælpe dem med at forbedre deres færdigheder og teknikker. Du kommer til at opleve, at hver elev er forskellig, men de vil alle få stor gavn af din træning, når de forbedrer deres præstationer.

Bliv frivillig sportstræner i Argentina og hjælp os med at forbedre unge menneskers liv gennem sport.

Sports instructors pose with their team as part of their volunteer sports coaching in Argentina

Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Córdoba. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Argentina og at få en virkelig unik oplevelse. Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Argentina er et livligt, sydamerikansk land, som er fyldt med farver og rig kulturarv. Ud over at bidrage til meningsfyldte projekter, giver en rejse til Argentina dig også mulighed for at udforske det fascinerende land.


Den perfekte måde at tilbringe en aften i Córdoba på, at ved at nyde en kop kaffe på Plaza de San Martin, som er fyldt med gadekunstnere og den ikoniske statue af General Jose de San Martin. Alle vores projekter i Argentina finder sted i Córdoba, så du skal ikke rejse langt for at nyde alt, hvad storbyen har at byde på.


Hvis du er eventyrlysten, kan du tage på en weekendtur til La Cumbre, hvor du kan paraglide fra høje klipper. Naturen i området er enestående, og det er turen værd at ride rundt i landskabet på hesteryg.


Du kan også få spændende kulturelle oplevelser, som Evita Fine Arts Museum eller teatret, Teatro del Libertador General San Martin. Du kan også lære mere om landets historie på lokale museer.


Der er højst sandsynligt også andre frivillige i Córboda samtidig med dig, så du kan vælge, om du vil udforske området selv eller sammen med en gruppe af frivillige fra forskellige projekter. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer