You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Skolesport i Sydafrika

Oversigt
  • Placering: Cape Town
  • Rolle: At undervise børn og unge i idræt
  • Aldersgruppe: 6-15 år
  • Antal: 5-40
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Cape Town har mange skoler hvor faciliteterne og elevsammensætningen afspejler den pågældende skoles placering. Med andre ord, skoler i fattige områder har væsentligt ringere faciliteter og dårligt stillede elever end skoler som ligger i de mere velstillede bydele.

Projects Abroad samarbejder med skoler i Cape Flat-områderne hvor ressourcerne er få og behovet hjælp er stort. Mange offentlige skoler har været nødt til at skære ned på eller helt droppe idrætsundervisningen, idet der er ikke er råd til at ansætte en idrætslærer.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne.

Din rolle på projektet

Du behøver ingen tidligere erfaring for at kunne deltage i frivilligt arbejde på vores projekter, men du skal have en stor passion for sport og samtidig have lysten og gejsten til at undervise en gruppe børn uden støtte fra en anden lærer.

De frivillige underviser dog tit sammen, og du har den fuld opbakning fra lærerne på stedet, selvom både menneskelige og materielle ressourcer er knappe.

Mange skoler er åbne over for at prøve forskellige sportsaktiviteter, så du har mange muligheder for at undervise børn og unge i forskellige sportsgrene såsom fodbold, softball, basketball og rugby - bare fortæl os dine præferencer, og vi vil gøre alt for at finde noget, der passer til dig!

Du arbejder typisk på skolen indtil kl 14.30, og har du lyst til mere sport, så kan du hjælpe til med fritidsaktiviteter fra kl 15-17 også.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲