You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sport i Mexico

Oversigt
  • Placering: Guadalajara
  • Rolle: At undervise børn og unge i forskellige sportsgrene.
  • Aldersgruppe: 11-16 år
  • Antal: 10-30
  • Krav: Ingen, men det er en stor fordel at kunne tale lidt spansk.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Som ulandsfrivillig på et sportsprojekt i Mexico kan du yde en positiv indflydelse på børn og unge ved at hjælpe dem med at dyrke deres yndlingssport og måske derved pleje et spirende talent. Vores sportsprojekt foregår i Guadalajara.

Frivillige og lokale mexicanere spiller volleyball

Ved at undervise børn og unge i idræt hjælper du dem med at få en aktiv hverdag. Derudover skaber sport et sundt forhold til konkurrence ligesom at det skaber sammenhold blandt holdkammerater.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Projektet giver disse børn og unge mulighed for at blive en del af et hold, de får ansvar og de får faste rutiner i hverdagen. Dette hjælper til med at holde børnene fra gaden og blive involveret i kriminalitet og misbrug.

Det vil være en stor fordel for dig, hvis du i forvejen kan lidt spanske gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med spansk sprogkursus.

Fodbold er en meget populær sport i Mexico, og du vil ofte se børn og unge i gang med en lille kamp hvor det lige er muligt i byens gader og på større arealer. Volleyball og basketball er også populære sportsgrene, og mexicanerne er generelt glade for sport. Dine idéer og input vil blive højt værdsat.

Din rolle på projektet

På dit sportsprojekt arbejder du side om side med lokale idrætslærere. Om morgenen hjælper du typisk med grundlæggende idrætsundervisning som skal sikre at eleverne involveres i en række forskellige fysiske aktiviteter både på holdplan og individuelt.

Afhængigt af hvordan elevernes idrætsundervisning er skemalagt, kan du arbejde med børn og unge i flere aldersgrupper. Du kan også forvente at elevernes niveau kan variere fra elev til elev, og der kan være mulighed for at hjælpe med at forberede eleverne til lokale turneringer.

I Guadalajara arbejder du om morgenen på skoler for de større elever, hvor du arbejder som hjælpelærer for en lokal idrætslærer. Om eftermiddagen arbejder du på et offentligt idrætsanlæg hvor børn fra fattige områder dyrker idræt.

I Ciudad Guzman kombinerer du idrætsundervisning på universitetet eller en skole for ældre elever med arbejdet på et center for gadebørn. Således arbejder du med idrætsundervisning tre dage om ugen, og så arbejder du på et center for gadebørn de øvrige to dage i din arbejdsuge.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲