You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Skolesport i Belize

Oversigt
  • Placering: San Pedro
  • Rolle: At udvikle og afholde strukturerede sportsaktiviteter på skoler
  • Elevernes alder: 4-13 år
  • Antal elever:25-30 elever pr. Klasse
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel (projektet er lukket i skoleferien fra slut-juni til start-september)

Elever lærer at danse til idræt i Belize

På vores sportsprojekt i Belize arbejder du som idrætslærer på en skole i San Pedro på øen, Ambergris Caye. Her foregår hovedparten af vores øvrige projekter i Belize.

Overvægt blandt børn er en stigende problem i Belize. Familier har en tendens til at købe billige madvarer, som ofte forarbejdede og har et højt saltindhold, og når børnene så ikke får tilstrækkelig motion, bliver de desværre overvægtige.

Skolerne i Belize har typisk ikke struktureret idrætsundervisning, og derfor kan du som frivillige være en stor hjælp for de lokale børn og unge i deres bestræbelser på at få en sundere hverdag.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Din rolle på projektet

Ved at arrangere idræt på skoler får vi børn og unge engageret i fysiske aktiviteter og træning. Der er kun fordele ved at arrangere idrætsundervisning for eleverne. Dels får de sund motion og dels lærer de igennem holdsport om holdånd og samarbejde.

Du arbejder som idrætslærer på en offentlig skole i San Pedro. Offentlige skoler har ofte ikke ressourcer til at ansætte en idrætslærer, så ofte vil en af de øvrige lærere stå for idrætsundervisningen selvom de ikke har den relevante baggrund.

Især holdsport som fodbold, basketball og volleyball er populære i Belize, og sammen med atletik vil disse sportsgrene være de mest efterspurgte fra eleverne.

Du arbejder fra mandag til fredag, og du har altid fri i weekenden. Din arbejdsdag starter kl. 8.30 og slutter igen kl. 14.30.

En idrætstime varer typisk 45 minutter, og du har til opgave at planlægge og afholde undervisning i hver idrætstime.

Skolerne er lukkede fra slutningen af juni til starten af september, og projektet er derfor ikke tilgængeligt i denne periode.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲