You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sport – Fodbold

Børn og unge spiller fodbold på fodboldprojekt i Senegal

Fodbolds største kvalitet har altid været spillets enkelthed: det kræver kun en bold og kan spilles på stort set alle underlag, hvad enten det er sand, græs eller asfalt.

Klik her for at vælge destination

Spillets enkelhed, krav til holdånd og potentiale til individuelle præstationer gør fodbold til verdens største og mest populære sportsgren, og du kan være med at til at udbrede sporten endnu mere.

Fodbold handler om meget mere end at få bolden i mål. Det kræver bevægelse, overblik og taktisk forståelse at være på det vindende hold. Det kræver fairplay, og respekt for både holdkammeraterne og modstanderne, og det er med til at udvikle enhver spillers karakter.

For nogle spillere er fodbold et sjovt spil i fritiden, for andre spillere kan et stort talent være vejen ud af fattigdom. Vores frivillige hjælper med at træne og udvikle spillere i alle aldre, og du arbejder med børn, unge og voksne spillere.

Projekterne varierer. På nogle projekter træner du seniorspillere i en klub, og på andre projekter træner du ungdomshold i en lokal fodboldforening. Antallet af spillere, og ressourcer varierer også. I nogle lande har du 40 spillere og to bolde på en græsplæne, og i andre lande træner du i et næsten professionelt miljø.

Du arbejder altid sammen med lokal træner eller en koordinator, som hjælper dig i gang. Du hjælper med at planlægge træning, afvikle øvelser og koordinere kampe og turneringer.

Uanset hvor du arbejder, kan du glæde dig til at dele din begejstring for sporten!

Fodboldprojekter i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲