You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sport – Basketball

Glade drenge spiller basketball I Costa Rica

Basketball er en intens holdsport, som stiller krav til hver enkelt spillers overblik, tempo og teknik. Spillet har høj underholdningsværdi og kræver ikke meget udstyr, og det appellerer bredt i hele verden.

Klik her for at vælge destination

Basketball er for alvor blevet populært de senere år. Mange trænere er begyndt at se kvaliteter og udviklingspotentiale hos spillere, som ikke nødvendigvis er to meter høje, og det appellerer bredt til flere spillere.

Som frivillig på et basketballprojekt er du med til at udvikle selve spillet. Det handler om at udvikle spillerne, altså de børn og unge på holdet, og derigennem lære dem om holdånd, sammenhold, ambitioner og fairplay.

Du behøver ikke at være en erfaren basketballtræner for at arbejde på projektet, men du skal selvfølgelig kende spillet og have lyst til at træne andre. På nogle projekter arbejder du sammen med en lokal træner, og på andre projekter står du selv for træning og kampe.

Uanset hvor du arbejder, vil du have en sportskoordinator fra Projects Abroad, som står klar til at hjælpe dig. Glæd dig til at dele din passion for basketball med børn og unge!

Basketballprojekter i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲