You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vinterprojekt med Medicin i Sri Lanka

Oversigt

Afventer bekræftelse!

  • Placering: Colombo
  • Projekttype: Hospital og feltarbejde
  • Rolle: At lære om medicin og hjælpe med sundhedsfremmende ativiteter
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Medicinsk frivillig på vinterprojekt i Sri Lanka

Vores vinterprojekter er arrangerede ophold for frivillige i alle aldre henover juleferieperioden. Du kommer til at arbejde på projektet i en gruppe bestående af andre frivillige fra hele verden.

Dette projekt er ideelt for alle, der er interesseret i medicin og sundhed. Det tilbyder dig et unikt indblik i hvordan et udviklingsland som Sri Lanka, beskæftiger sig med faget. I løbet af de to uger har du muligheden for at indgå i arbejdsgangene på forskellige medicinske institutioner.

Du vil bo og arbejde i og omkring Colombo. Halvdelen af tiden vil du bruge på at observere og lære fra lokale læger på et stort hospital. Du får også muligheden for at besøge et hospital, der specialiserer inden for traditionel Ayurvedicmedicin.

Ved ankomst bliver du informeret om Sri Lanka sundhedsvæsen og den srilankanske kultur. Vores koordinatorer og lokale personale vil give dig gode råd og tips til, hvordan du får det meste ud af dit ophold.

Afhængigt af antal frivillige vil du enten bo sammen med en lokal værtsfamilie eller i et gæstehus tæt på det område, hvor du arbejder. Aftenerne er sat af til kulturelle arrangementer eller andre fritidsaktiviteter arrangeret af vores lokale personale. Du fejrer jul og nytår med alle de andre frivillige.

I weekenderne organiserer vi ture, der vil vise dig hvor smuk Sri Lanka er. Vi arrangerer en udflugt til Sri Lankas smukkeste strand eller du kan besøge en af de spektakulære, historiske byer.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲