You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i påskeferien

Dovendyr genudsættes i regnskoven i Peru

Der er mange måder at bruge sin påskeferie på, f.eks. at smutte væk hjemmefra for at koble af sammen med venner og familie.Der er mange måder at bruge sin påskeferie på, f.eks. at smutte væk hjemmefra for at koble af sammen med venner og familie.

På vores påskeprojekter kan du dedikere en uge på frivilligt arbejde i udlandet, hvor du arbejder sammen med frivillige fra hele verden, og du dermed møder nye venner imens du gør en forskel på dit projekt.

Du kan tage af sted sammen med din familie, med venner eller på egen hånd. Uanset hvad vil du helt sikkert få en stor oplevelse i kulturmøder med andre frivillige og på selve projektet.

Påskeprojekterne er tilrettelagt således, at du får det optimale ud af dit ophold, både på projektet og i fritiden. Vi har lavet et skema som dels sikrer dig et bæredygtigt projekt og dels sikrer, at du får oplevet den lokale kultur på tæt hold.

Ligesom på vores øvrige projekter sørger vi for kost, logi, forsikring, professionel rådgivning og god støtte fra Projects Abroad fra start til slut. Glæd dig til dit livs bedste påske!

I 2018 kører påskeprojekterne fra Søndag 25. Marts til Lørdag 31. Marts

Påskeprojekter i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲