You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Sabbatår i udlandet

Med sabbatår i udlandet møder du nye venner

Et sabbatår i udlandet er oplagt måde at lære dig selv bedre at kende på imens du er på eventyr i fremmede lande og kulturer.

Vi har mere end 600 projekter i 30 udviklingslande, og vi kan dermed finde et projekt som passer til netop dine kompetencer og ønsker til arbejdsopgaver. På langt de fleste af vores projekter behøver du ingen kvalifikationer for at deltage. Du skal bare være klar til at møde nye venner, yde en indsats på dit projekt og se på verden med nysgerrighed, så overvej lige om et sabbatår i udlandet ikke er noget for dig!

Sabbatår i udlandet: Fleksibilitet og individualitet

Et sabbatår i udlandet kan være meget mere end frivilligt arbejde i dagcentre i Afrika. Frivilligt arbejde med Projects Abroad kan også være veterinærmedicin & dyrepasning, arbejde i regnskoven eller dykkerprojekter, eller optjening af kvote 2-point på projekter inden for Medicin & Sundhed og meget mere!

Uanset din baggrund er du velkommen på vores projekter, og vi arbejder hårdt for at skræddersy et projekt til netop dig. Så uanset om du elsker at arbejde med dyr, eller at du gerne vil give forældreløse børn omsorg og støtte eller at du gerne vil dykke på naturbevaringsprojekter, så kan vi hjælpe dig med at komme til et spændende udviklingsland, som har brug for din frivillige arbejdskraft.

Sabbatår i udlandet: Mødet med nye kulturer

Sabbatår i udlandet

Ved at tage et sabbatår i udlandet får du et dybere indblik i den lokale kultur end ”almindelige” turister gør. Med ganske få undtagelser bliver du indkvarteret hos en lokal værtsfamilie, og du vil hurtigt blive introduceret til det daglige liv ligesom at du vil blive betragtet som et medlem af familien.

Du vil møde frivillige fra hele verden og du vil dermed opleve en unik kulturudveksling. Du vil lære mere om både det land som du er ulandsfrivillig i og de kulturer som de andre frivillige kommer fra. Glæd dig!

Sabbatår i udlandet: Støtte og sikkerhed

I modsætning til andre organisationer har vi lokale kontorer i alle lande. Vores lokale personale henter dig i lufthavnen og følger dig hen til din nye familie. Du vil den første dag også blive vist rundt i lokalområdet ligesom at du vil blive introduceret til dit projekt. For Projects Abroad giver det mening at introducere vores frivillige til destinationen PÅ destinationen, hvor de kan se, høre, lugte og føle deres nye hjem det næste stykke tid.

Vores lokale personale står til rådighed for dig døgnet rundt, og de giver dig al den hjælp, du må have brug for. Det kan for eksempel være indløb af et lokalt simkort, så du nemt og billigt kan komme i kontakt med de andre frivillige; det kan være indkøb af myggenet; hjælp til at arrangere weekendture, eller hvad du nu må have brug for. Skulle du være så uheldig at blive syg, sørger vores personale for at du kommer til lægen.

Sabbatår i udlandet

Vi inkluderer en omfattende rejse-, syge-, og ansvarsforsikring, så vi er sikre på, at du er tilstrækkeligt dækket til at rejse ud som ulandsfrivillig.

Vi har arrangeret frivilligt arbejde i udlandet i 25 år, og du kan være sikker på, at du rejser med en erfaren og professionel organisation. Vi vægter din sikkerhed højt, og det vil både du og dine forældre sætte pris på. 

Sabbatår i udlandet: Sammenhold og internationalt netværk

Uanset om du rejser ud alene eller sammen med en ven, vil du helt sikkert møde andre frivillige på destinationen. Vi arbejder altid på at indkvartere mindst to frivillige hos samme værtsfamilie, men ønsker du at bo alene, kan vi også arrangere dette.

Vores lokale personale arrangerer også sociale aktiviteter, hvor alle frivillige inviteres med. Det kan for eksempel være en fællesmiddag, en spilleaften eller en sightseeingtur i weekenden. Vi ved hvor vigtigt sammenholdet blandt frivillige er, og det er en prioritet for os.

Du vil opleve et eventyr, møde en masse nye mennesker fra hele verden, styrke dit CV, og få en stor oplevelse med hjem i bagagen, og du kan rejse hjem og vide, at dit frivillige arbejde har betydet noget for et lokalsamfund i et udviklingsland.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲