You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde som professionel

PRO lærer i Thailand

Projekter for professionelle er for frivillige som gerne vil bidrage med deres faglige kompetencer på et projekt. Uanset om du er nyuddannet, godt etableret på arbejdsmarkedet eller måske endda gået på pension skal du være velkommen til at bidrage med din faglighed og erfaring.

Lis arbejdede som PRO i Cambodja

Vi har bredt spektrum af projekter og stor fleksibilitet, så vi kan i høj grad skræddersy et projekt som matcher dine kompetencer med projektets behov. Startdatoen er fleksibel, så du kan starte, når det passer dig, og du kan arbejde så længe du vil.

Du kan f.eks. arbejde på projekter inden for business, undervisning, pædagogik, naturbevaring, veterinærmedicin, jura, journalistik, sundhedsfag og socialt arbejde.

Du arbejder sammen med lokale medarbejdere på dit projekt, og her kan I udveksle viden og erfaringer inden for jeres fag. Du kan glæde dig til at arbejde med dit fag i en ny kontekst og i et fremmed miljø, hvor du vil få et nyt perspektiv og lære nye vinkler.

Du finder en oversigt over de forskellige projekttyper på vores engelske hjemmeside, og ellers vil vi opfordre dig til at kontakte vores danske rådgivere for mere information om dine muligheder.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲