You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Sygepleje i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for sygepleje
  • Praktiksted: Offentlige klinikker
  • Krav: Du skal være sygeplejestuderende og kunne tale spansk på middelniveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

I Bolivia samarbejder vi med Centros de Salud i Cochabamba, som er offentlige klinikker tilgængelige for alle bolivianere, uanset om de kan betale for ydelsen eller ej.

Du skal kunne tale et fornuftigt spansk for at deltage på dette praktikophold, og du kan deerfor supplere dit praktikophold med et sprogkursus i spansk.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Sammen med lokale sygeplejersker tilser du patienter med mindre skader, til konsultationer eller rutinetjek. Patienter med behov for mere omfattende behandling henvises til hospitaler.

Du kan hjælpe til på outreaches, hvor du sammen med lokale medarbejdere laver opsøgende, sundhedsfremmende arbejde, f.eks. vaccinationskampagner.

Du får en lokal vejleder på praktikstedet, som vil støtte dig under hele dit praktikophold. Du får selvfølgelig også en god støtte fra din lokale koordinator fra Projects Abroad.

Frivillig på projekt inden for sygepleje i Bolivia

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲