You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Odontologi i Togo

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for odontologi
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være odontologistuderende samt kunne tale fransk på mindst et middelgodt niveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige underviser børn og unge i god mundhygiejne

Er du i gang med odontologistudierne, kan du rejse til Togo og få et unikt og lærerigt praktikophold. Her samarbejder vi med et hospital i hovedstaden, Lomé, hvor du arbejder sammen med lokale tandlæger.

Vi hjælper dig med papirarbejdet og dokumentationskrav fra dit studie, og du behøver ikke at tilmelde dig før der ligger en færdig praktikaftale klar til underskrift. Ved at tage i praktik i udlandet med Projects Abroad kan du forvente støtte og kompetent rådgivning fra første kontakt og til du er hjemme igen.

Du skal have gode franskkundskaber for at arbejde på dette projekt idet det er vigtigt at kunne kommunikere med patienterne. Du kan derfor med fordel supplere dit arbejde med et fransk sprogkursus.

Din rolle som praktikant

Du arbejder sammen med lokale tandlæger på et offentligt hospital, som også er et undervisnings- og researchcenter. Her observerer du lokale tandlægers arbejde, og du skal forvente at se diagnoser, som du ikke kender fra Danmark.

Du er meget velkommen til at komme med idéer til opsøgende arbejde, f.eks. workshops om mundhygiejne eller feltarbejde i lokalsamfundet med fokus på tandpleje.

Du vil få en koordinator fra Projects Abroad såvel som en praktikvejleder på selve hospitalet, så du vil have god støtte og sparring under hele dit praktikophold.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har således fri i weekenden.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner.

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲