You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Odontologi i Peru

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cusco
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for odontologi
  • Praktiksted: Sundhedsklinikker
  • Krav: Du skal være odontologistuderende samt kunne tale mindst et middelgodt spansk.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på projekt inden for odontologi i Peru

På et praktikophold inden for odontologi i Peri arbejder du sammen med lokale tandlæger på sundhedsklinikker i Cusco. På disse sundhedscentre behandler læge og sygeplejersker lokale borgere i alle aldre og med forskellige sygdomme. 

Vi hjælper dig med papirarbejdet og dokumentationskrav fra dit studie, og du behøver ikke at tilmelde dig før der ligger en færdig praktikaftale klar til underskrift. Ved at tage i praktik i udlandet med Projects Abroad kan du forvente støtte og kompetent rådgivning fra første kontakt og til du er hjemme igen.

Din rolle som praktikant

Du vil arbejde sammen med en lokal tandlæge på en sundhedsklinik. Her vil I modtage patienter i alle aldre i løbet af dagen, og du vil lære igennem observation og dialog. Du er meget velkommen til at byde ind med dine kompetencer også. Tidligere praktikanter har f.eks. arrangeret workshops om tandpleje og tandbørstning.

På dette praktikophold i Peru er det vigtigt, at du taler mindst et middelgodt spansk idet de lokale borgere ikke taler noget eller kun meget lidt engelsk. Du kan med fordel supplere dit praktikophold med et spanskkursus.

Du vil få en koordinator fra Projects Abroad såvel som en praktikvejleder på selve hospitalet, så du vil have god støtte og sparring under hele dit praktikophold.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har således fri i weekenden.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲