You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold i udlandet inden for Odontologi

Forøg din kunne, frem din karriere, fyld din kuffert!

Mundhygiejne og tandpleje er bestemt ikke lige så udbredt i mange udviklingslande som i Danmark. Ved at rejse ud i dit praktikophold vil du derfor opleve tilfælde og diagnoser, som vi ikke ser i Danmark længere, og du vil dermed få et lærerigt og udfordrende praktikophold.

Klik her for at vælge destination

Vi arrangerer praktikophold inden for odontologi i mere end 15 udviklingslande i hele verden, og vi står klar til at rådgive dig om dine muligheder.

Projects Abroad samarbejder med en række forskellige partnere, og vi kan således skræddersy et klinisk praktikophold efter dine ønsker og krav, således at du er sikker på at få merit og de påkrævede ECTS-point for dit ophold.

Typer af praktiksteder

På odontologiprojektet lærer vi også børn at børste tænder

Du kan tage i praktik hos forskellige typer af partnere. Vi samarbejder f.eks. med en travl odontologiafdeling på et undervisningshospital i Nepal. Du kan også arbejde på et mindre sundhedscenter i Peru eller du kan kombinere klinikarbejde med feltarbejde i Ghana.

Når vi kender kravene til praktikstedet, kan vi rådgive dig om netop dine muligheder, så kontakt os gerne.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Vi tager f.eks. jævnligt ud på børnehjem og skoler for at give børnene tandbørster og tandpasta og lære dem om mundhygiejne.

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Praktikophold i udlandet inden for Odontologi

Praktikophold i udlandet – hvorfor?

Der er flere fordele ved et praktikophold i udlandet:

 • Øget forståelse for andre kulturer og samfundsproblematikker;
 • Indblik i diagnoser som sjældent forekommer i Danmark;
 • Uvurderlig praktisk erfaring inden for dit felt;
 • Et styrket CV der signalerer gåpåmod, selvstændighed og åbenhed;
 • Personlig og faglig udvikling og større selvsikkerhed qua oplevelsen at stå på egne ben i et udviklingsland og være mere ansvarlig for egen læringsproces;
 • Store rejseoplevelser og kulturudveksling.

Praktikhold med Projects Abroad – hvorfor?

 • 25+ års erfaring med at arrangere praktikophold og frivilligt arbejde i udviklingslande;
 • Mulighed for klinisk ophold i mere end 15 lande i hele verden;
 • Skræddersyet praktikforløb efter dine ønsker og krav om merit;
 • Fleksible startdatoer – rejs når det passer dig;
 • Lokalt ansatte i samtlige lande sikrer kvalitet, støtte og sikkerhed;
 • Professionel rådgivning fra danske medarbejdere;
 • Fokus på bæredygtighed og kvalitetssikring.

Med Projects Abroad bliver du holdt i hånden fra start til slut, så du har altid en erfaren og professionel organisation i ryggen.

Praktikophold inden for Odontologi i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲