You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Obstetrik i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring som jordemoder
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være jordemoderstuderende og tale et godt fransk eller arabisk.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

Er du jordemoderstuderende og taler du et middelgodt fransk eller arabisk, kan du rejse til Marokko på et praktikophold på et hospital i Rabat.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Frivillig arbejder sammen med lokalt personale

Du arbejder på en fødegang på et hospital i Rabat. Her arbejder du sammen med kvalificeret personale, som er vant til at arbejde sammen med studerende, og som støtter dig i din læringsproces.

På hospitalet arbejder du med gravide, fødende og nybagte mødre igennem hele dit praktikophold. Du lærer om graviditetsrelaterede problemstillinger og hvordan man bedst adresserer disse.

På hospitalet får du en vejleder, som vil støtte dig under hele dit praktikforløb. Du vil også have en koordinator fra Projects Abroad i Marokko til at hjælpe dig på plads og i gang med dit praktikophold.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲